Συνεχίζονται τα μαθήματα Διά Βίου Μάθησης  στην Κηφισιά

namougellas

Πολλοί συμπολίτες μας την προηγούμενη περίοδο παρακολούθησαν μέσα από το διαδίκτυο μαθήματα που διοργάνωσε το Κέντρο δια Βίου Μάθησης, παράρτημα Κηφισιάς, με χρηστικά σεμινάρια τα οποία διευκόλυνουν την καθημερινότητά μας.

Το Κέντρο δια βίου Μάθησης του Δήμου Κηφισιάς ανακοίνωσε νέο κύκλο μαθημάτων για τους ενήλικους συμπολίτες μας, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας, μόρφωσης καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, μέσω τηλεκπαίδευσης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τον Δήμο Κηφισιάς, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά τηςΓενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Διά Μάθησης.

Τα μαθήματα που θα γίνουν είναι γενικού ενδιαφέροντος και βοηθούν τους πολίτες να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες  ανάγκες της αγοράς όπως Σύγχρονες Τραπεζικές Συναλλαγές, Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω τη φορολογική μου δήλωση, Υπολογίζοντας τις δαπάνες του νοικοκυριού, Πρακτικές συμβουλές ( υγιεινής ) διατροφής, Αγγλικά για το χώρο εργασίας, Αγγλικά για τον τουρισμό και Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. : 2132007256 , Υπεύθυνοι Φλέγγας Φάνης και Κουτρούμπα Ελένη