Τελευταίο αντίο στον γιατρό Μανώλη Λουδάρο

manwlis-loudaros

Ο γνωστός γιατρός καρδιολόγος Μανώλης Λουδάρος, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών το περασμένο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ήταν γνωστός στους κατοίκους της Κηφισιάς αφού διατηρούσε το ιατρείο του στην Κυριαζή 36 Β για αρκετά χρόνια και ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Υγεία.

Ασχολήθηκε με τα κοινά της πόλης και όχι μόνο και πραγματοποίησε πολλές διαλέξεις στο Πολιτιστικό μας Κέντρο ενώ συμμετείχε και στην ίδρυση του Δημοτικού Πολυιατρείου σαν εθελοντής γιατρός. Επίσης εκτελούσε δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά που ασχολούνταν με τον αθλητισμό, άλλωστε είχε ασχοληθεί με την αθλητιατρική και του άρεσε η ορειβασία. Υπήρξε ενεργός συνδικαλιστής στον τομέα της υγείας.

Ο Μανώλης Λουδάρος πήγε να συναντήσει τον πατέρα του Κωνσταντίνο τον οποίο έχασε σε ηλικία 4 ετών, το 1944. Ήταν άτυχος, όταν απελευθερωνόταν η Ελλάδα από τους Γερμανούς είχε ανέβει στον Υμηττό δίπλα στο σπίτι του, πάτησε νάρκη και πέθανε. Αυτός ήταν και ο μεγάλος καημός του γιατρού, ότι στην ενηλικίωση του δεν γνώρισε και του έλειπαν οι συμβουλές και τα γλυκά λόγια του παρτός του.

Γεννήθηκε στον Καρέα το 1940 και παρόλο που δεν είχε τη στήριξη του πατρός του κατάφερε να τελειώσει την Ιατρική Θεσσαλονίκης και να διακριθεί. Η ζωή του υπήρξε πλήρης σε όλους τομείς σύζυγος, πατέρας, άνθρωπος, επιστήμων.

Ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Λουδάρου Αϊβαλιώτου.