Το 1ο Δημοτικό Κηφισιάς αυξάνει τη δυναμικότητα του

sygrotima-1odim-kifisias-3d1

Τελείωσε το στάδιο της σκυροδέτησης στη νέα πτέρυγα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς και οι εργασίες προχωρούν ολοταχώς για την ολοκλήρωση του έργου. Η νέα πτέρυγα βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του διατηρητέου 1ου σχολείου της Κηφισιάς, το οποίο έχει πάρει και την ονομασία του μεγάλου μας ποιητή « Γεώργιος Δροσίνης».

Αν και άργησε να ξεκινήσει το έργο, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε τη καινούργια σχολική χρονιά να λειτουργήσει πλήρως η σχολική μονάδα, με τη νέα πτέρυγα να περιλαμβάνει αίθουσες για κομπιούτερ, αναψυχής και εστιατορίου.

1-dim-kif1

Το μελετητικό γραφείο που είχε αναλάβει να εκπονήσει την μελέτη της πτέρυγας, έχει ήδη δείξει δείγματα γραφής με την μελέτη του περιβάλλοντος χώρου πάνω από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης της Πλατείας Πλατάνου αλλά και με την εκπόνηση της μελέτης του 9ου Νηπιαγωγείου που βρίσκεται στην περιοχή ΟΥΛΕΝ της Νέας Κηφισιάς, όπως μας επεσήμανε ο μελετητής αρχιτέκτονας Παράσχος Καραβατάκης  Μάλιστα για το τελευταίο υπάρχει ομόφωνη έγκριση και από το Δημοτικό μας Συμβούλιο αλλά αν και έχει εκπονηθεί εδώ και 10 χρόνια περίπου έχει καθυστερήσει το στάδιο υλοποίησης του λόγω άλλων προτεραιοτήτων του Δήμου, να καθυστερεί η υλοποίηση του έργου.