Υποψήφιος Δήμαρχος και ο Αλέξιος Μακρής

makris1

Κοινοποίησε και την υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου Κηφισιάς ο Αλέξιος Μακρής τη Πέμπτη 11 Μαΐου, όπως αναμενόταν τις τελευταίες ημέρες. Ο  υποψήφιος πλέον δήμαρχος είναι ο τέταρτος στη σειρά, ο οποίος δηλώνει ότι επιθυμεί να διεκδικήσει τη Δημαρχία, τον Οκτώβρη που μας έρχεται και η δεύτερη κατά σειρά απόπειρά του στα δημοτικά δρώμενα. Την πρώτη  εκλέχτηκε σε καλή σειρά, αν συλλογιστούμε την τεράστια συμμετοχή με 14 υποψηφιότητες ήρθε 5ος      ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στην διοίκηση Θωμάκου.

Η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

Μάιος 2023

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημάρχου Δήμου Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης

για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023

Η πρωτοβουλία και το κίνητρο της κίνησης αυτής πηγάζει από την επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε η Πόλη μαςνα διοικηθεί με ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ και ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣπου θα στηρίζονται αποκλειστικά στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑστις Διοικητικές αποφάσεις για την άσκηση του Δημοτικού Έργου, απαλλαγμένες από Αυταρχισμό, Συγκεντρωτισμό, Ολιγωρία, πάσης φύσεως επιβολές Κομμάτων ή Τρίτων, περιλαμβάνοντας στελέχη απ’ όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Είναι αναχρονιστικές και αδόκιμες τέτοιου είδους μέθοδοι που δεν μπορούν να πάνε τον Δήμο μπροστά

Έχοντας παρουσία 40 μηνών ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, συνεργαζόμενος με την Διοίκηση του Δήμου από την θέση του Αντιδημάρχου Υποδομών &Τεχνικών Υπηρεσιών, εργαζόμενος άοκνα υπέρμετρες ώρες με αφοσίωση σε συνδυασμό των γνώσεων, εμπειριών και της θέλησής μου, θεωρώ πως συνέβαλα σημαντικά στην επίτευξη ενός σοβαρού ΕΡΓΟΥ για τον Δήμο μας.

Άλλωστε αποτελούσε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ προς τους Δημότες.

Όμως στην Πόλη μας πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα σε όλα τα επίπεδα.

Για τους λόγους αυτούς θέτω υποψηφιότητα για Δήμαρχος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, απευθύνοντας ταυτόχρονα πρόσκληση προς όλες τις Δημοκρατικές Παρατάξεις του Δήμου μας καθώς και στα στελέχη τους, για την δημιουργία μιας Δημοτικής Συμπαράταξης που θα υπηρετεί ΑΞΙΕΣόπως ΟΡΑΜΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αγγίζοντας τα προβλήματα όλων των Κοινωνικών Τάξεων.

Καταθέτουμε τις ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ και δουλεύουμε με τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

 

ΑΛΕΞΙΟΣ Κ. ΜΑΚΡΗΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ