Ένα ξεχωριστό κοντσέρτο στο ISA

isaconcert1

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του International School of Athens (ISA), που βρίσκεται επί της οδού Ξενίας στο Κεφαλάρι, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» οργάνωσε και παρουσίασε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου μία σπάνια μουσική συναυλία με έργα για φλάουτο με ράμφος, βιολί, τσέλο και πιάνο.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από εκλεκτό κηφισιώτικο ακροατήριο, που άκουσε με προσοχή την ενημέρωση του Προέδρου του Συλλόγου, κ. Φραντσέσκο Βιανέλλο και των μελών του Δ.Σ., κ.κ. Χαρατζά, Λεγάντη και Καλατζή, γύρω από τα μουσικά θέματα που θα εκτελούσαν τέσσερις υπέροχες σολίστ και την ανάγνωση των βιογραφικών τους σημειωμάτων. Κατόπιν πήραν τη θέση τους στη σκηνή η πιανίστα Ai Motohashi από το Τόκιο, η βιολονίστρια Ewa Mszynska από την Πολωνία, η Αναστασία Δεληγιαννάκη στο βιολοντσέλο και η φλαουτίστρια Βαρβάρα Berg από τη Γερμανία.

Άψογα εκτελεσμένα τα έργα Telemann, Beethoven, Κιουλαφίδη, Machado, Korsakov και Schubert, ενθουσίασαν το κοινό που χάρισε στους μουσικούς το θερμό και παρατεταμένο του χειροκρότημα.

Ήταν μία βραδιά με πραγματικά σπάνια ακούσματα, που ευελπιστούμε να επαναληφθεί σύντομα.