Αγώνας δρόμου με κοινωνικό μήνυμα

underarmourkifisia1

Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών συνδιοργανώνουν το Kifisia City Challenge Run, που θα πραγματοποιηθεί στους δρόμους της πόλης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία φιλανθρωπική εκδήλωση, που έχει σκοπό να προσεγγίσει τους πολίτες σε επίπεδο άσκησης και ψυχαγωγίας, αλλά και να αποτελέσει ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός διαδίδοντας πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα.

Αυτό επισημάνθηκε στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κηφισιάς, παρουσία του Δημάρχου, Γιώργου Θωμάκου, εκπροσώπων της αθλητικής εταιρείας και φορέων της πόλης, όπου μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι οι συμμετέχοντες δρομείς την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, αφού η η διαδρομή των αγώνων θα διέρχεται και από τις τρεις ενότητες (Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη).

Στόχος της εκδήλωσης είναι οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, η οποία παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον τους.

Θα πραγματοποιηθούν αγώνες ημιμαραθώνιου, 5-10 km και παιδικός, η εκκίνηση και ο τερματισμός των οποίων θα γίνουν επί της Λεωφόρου Κηφισίας 338 & Χαριλάου Τρικούπη.