ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑ

 

Το πάλεψε ο ΑΟΠ στον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο η κούραση από τη συγκλονιστική προσπάθεια των παιδιών στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό όσο και η σημαντική απουσία του Γιοβάνοβιτς λύγισαν την ομάδα της Κηφισιάς, που κατετάγη τελικά δεύτερη στο final four που διεξήχθη στο κλειστό της Γλυφάδας.

Τα σετ: 3-0 (19-25, 23-25, 22-25)

ΑΟΠ Κηφισιάς (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Χριστοφιδέλης, Μπίσετ, Παπαγγελόπουλος, Κόβαλτσουκ, Ρουμελιωτάκης, Στεφάνου -λ  / Κάπελλας –λ, Κόντος, Φραγκιαδάκης.

Ολυμπιακός (Πιάτσα): Σουλτανόπουλος, Φιλίποφ, Έγκλεσκαλνς, Κοκκινάκης, Όγκουρτσακ, Σπίνου, Ταμπουρατζής -λ  / Γκούζντα -λ, Σακόγλου, Στιβαχτής, Τσουκ, Σφενδυλάκης.

Τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα βόλει και στον προπονητή του ΑΟΠ, Κώστα Αρσενιάδη, εξέφρασαν ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος, τονίζοντας ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του συλλόγου και εκφράζοντας την ευχή ότι οι φίλαθλοι της πόλης θα πυκνώσουν ακόμη περισσότερο τις κερκίδες του Ζηρίνειου στους αγώνες των ομάδων της Κηφισιάς, που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται σε «μάνα του βόλεϊ».