Επιτέλους άνοιξε η βιολογική αγορά

βιολογική Κοκκιναράς
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Σας χάσαμε” “Μας λείψατε” “και σεις μας λέιψατε” άκουγες το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα λειτουργίας της Βιολογικής Αγοράς Κηφισιάς.

Μετά από έξι μήνες ταλαιπωρία, επαναλειτουργεί η Βιολογική Αγορά στον Κοκκιναρά, σε σημείο που πιστεύουμε ότι θα είναι οριστικό, παρά τις αντιδράσεις τοπικού συλλόγου.

Οι βιοκαλλιεργητές είχαν στήσει έναν πάγκο με φιλέματα για να υποδεχτούν τους πελάτες τους, οι οποίοι πήγαν στην αγορά η οποία λειτουργεί από τις 2.00 μέχρι τις 5.30 μ.μ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου βιοκαλλιεργητών  Μαΐστρος  Καραμπάτσιος είπε ότι ευτυχώς ξεκίνησε η Αγορά χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και θέλει να πιστεύει ότι θα παραμείνει στο σημείο που της προτάθηκε από το Δήμο χωρίς να υπάρξουν προβλήματα.

Καραμπάτσιος
Ο πρόεδρος των Βιοκαλλιεργητών Μαΐστρος Καραμπάτσιος

Στην πρώτη μέρα λειτουργίας της Αγοράς παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Παντελεάκης, ο οποίος και έκανε τα ψώνια του για το σπίτι αλλά και ο σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Γιάννης Καπάτσος μαζί με το Σωκράτη Πετρόπουλο, δύο συντελεστές που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αλληλέγγυοι  στους βιοκαλλιεργητές