Η Αγέλαστος Πέτρα στο Σκιρώνειο

skironio 2

Τι ποιο ρομαντικό να βρεθείς σε ένα μαγευτικό μέρος και να ταξιδέψεις σε άλλες εποχές; Έτσι θα αισθανθείς  στο ανοικτό παραθαλάσσιο θέατρο του Σκιρώνειου Μουσείου Πολυχρονόπουλου, που βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα, στα Μέγαρα, όπου θα προβληθεί το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Αγέλαστος Πέτρα»  του Φίλιππου Κουτσαφτή, ο οποίος και  θα προλογίσει την ταινία. Μια ταινία που αφορά στην πόλη της Ελευσίνας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της «Eleusis 2021», υποψήφιας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, του Επιστημονικού Συλλόγου « Ένωσις Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων» και του Σκιρώνειου Μουσείου Πολυχρονόπουλου.

Θέατρο Σκιρώνειο

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Το Σκιρώνειο βρίσκεται στο 50ο χλμ. Αθηνών – Κορίνθου περιοχή Μεγάρων για όποιον μπορεί να πάει με δικό του όχημα, ενώ θα υπάρχουν και πούλμαν που θα ξεκινήσουν στις 7.00 μμ. από την οδό Ακαδημίας και Ασκληπιού γωνία (μετρό Πανεπιστήμιο).

Εισιτήριο μετ’ επιστροφής 8€. Παιδιά μισό εισιτήριο. Αναχώρηση από το Σκιρώνειο 10.30 μμ. Άφιξη στην οδό Ακαδημίας στις 11.45 μ.μ.

πινακίδα σκιρώνειο

Η εμπειρία να βρεθείς στο Σκιρώνειο είναι μοναδική και αξίζει αυτή η βραδινή απόδραση.

Πληροφορίες και δηλώσεις θέσεων στα τηλέφωνα 6937 328517, 210 6206437 μέχρι τις 14 Ιουλίου.