Και το κέφι… συνεχίζεται στην 63η Ανθοκομική

Ναχμίας

Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν την ομιλία του αρχιτέκτονα Πάνου Ραυτόπουλου το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο των σεμιναρίων, για τη δημιουργία του άλσους της Κηφισιάς και την ιστορία των Ανθοκομικών Εκθέσεων στην Κηφισιά. Με διαφάνειες ο  ερευνητής παρουσίασε όλα τα στάδια της γέννησης του πάρκου που μέχρι και σήμερα εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τις υπέροχες δενδροστοιχίες του.

Ραυτόπουλος
Η Κλεοπάτρα Χατζοπούλου με τον Πάνο Ραυτόπουλο

μύρισε

Το βράδυ του Σαββάτου ο συνθέτης Δαυίδ Ναχμίας παρουσίασε ένα όμορφο νοσταλγικό πρόγραμμα με τραγούδια από τον “Αττίκ έως το Γούναρη” ενώ όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία σιγοτραγουδούσαν μαζί με τους τροβαδούρους αγαπημένα τραγούδια.

Ο Θάνος Μαζαράκης και η Χρυσούλα Στεφανάκη μάγεψαν με τις φωνές τους το κοινό το οποίο και τους καταχειροκρότησε.

Η πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κλεοπάτρα Χατζοπούλου όπως πάντα βρισκόταν και στις δύο εκδηλώσεις και ευχαρίστησε τους συντελεστές και το κοινό που τις παρακολούθησε.

Την Κυριακή 7 Μαΐου όσοι έλθουν στο άλσος της Κηφισιάς θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν Ζούμπα από τις 11.30π.μ.  έως τις 12.30 μ.μ ενώ στη συνέχεια θα γίνει ένα θεατρικό παιχνίδι από το άγγιγμα της Ζωής. Το μεσημέρι από τις 1.30 μ.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ οι ζωόφιλοι θα έχουν τη χαρά να βρουν το δικό τους κουταβάκι να υιοθετήσουν στα πλαίσια του puppy day, ενώ από τις 5.00 μ.μ μέχρι 7.00 μ.μ τα παιδιά θα έχουν τη χαρά να μάθουν πως κατασκευάζονται φιγούρες του Καραγκιόζη από τους καραγκιοζοπαίκτες του Αθανασίου, ο οποίος στη συνέχεια από τις 8.30 μέχρι τις 9. 15 μ.μ θα δώσει και παράσταση στο κεντρικό χώρο των εκδηλώσεων.

Η Δευτέρα εκτός από τα μαθήματα για την κατασκευή των Bonsai από τις 6.30 μέχρι τις 8.00 μ.μ. από τον Ζερκούλη και την επίδειξη των σαρκοφάγων φυτών από τον Παπαδάκη, στο περίπτερο της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας θα γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση “φέρε τον μεζέ σου και έλα” από τις 8.00 μέχρι τις 10.00 μ.μ.