Νέο προεδρείο στο ΖΑΟΝ

Το νέο προεδρείο του ΖΑΟΝ

Στις αρχαιρεσίες του ΖΑΟΝ Κηφισιάς που έγιναν την Κυριακή 22η Μαΐου 2016 υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Δείγμα του πόσο δημοφιλής είναι ο ιστορικός σύλλογος στην κοινωνία της Κηφισιάς.

Προσήλθαν 196 μέλη όλων των γενεών. Πρώτευσε με συντριπτικό ποσοστό η γνωστή σε όλους τους Κηφισιώτες δημοτική σύμβουλος Άννα Κορογιαννάκη με 176 ψήφους. Η Άννα Κορογιαννάκη από την Πέμπτη 26-05-2016, οπότε και συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του ΖΑΟΝ σε σώμα, είναι η νέα Πρόεδρος του ΖΑΟΝ. Σε μια διαδοχή που παραπέμπει ευθέως στην ιδρύτρια του ΖΑΟΝ Άννα Δήμα.

Ως τακτικά μέλη του ΔΣ του ΖΑΟΝ εξελέγησαν, κατά σειρά εκλογής, η Μαρία Μέρλου (102 ψήφοι), ο Κωνσταντίνος Αμπελάς (94 ψήφοι), ο Γιάννης Παπαγιάννης (93 ψήφοι), η Μαρία Σπυράκου με 91 ψήφους, η Κυριακή Φούντου με 87 ψήφους και ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος με 84 ψήφους. Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν παμψηφεί ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης, η Ιλιάνα Στεφανάκου και η Μαρία Λατσού.

Στα πλαίσια της συγκρότησης του ΔΣ σε σώμα και της κατανομής καθηκόντων ορίσθηκαν ο Κωνσταντίνος Αμπελάς ως Α’ Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για την εκπροσώπηση του συλλόγου στην ΕΟΠΕ και για το Τμήμα Κολύμβησης, ο Γιάννης Παπαγιάννης Β’ Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για θέματα σχέσεων του ΖΑΟΝ με το Δήμο Κηφισιάς, όλους τους θεσμικούς φορείς και τα άλλα σωματεία, η Μαρία Μέρλου Ταμίας, ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος Γενικός Αρχηγός, η Κυριακή Φούντου Γενικός Γραμματέας και η Μαρία Σπυράκου  Ειδικός Γραμματέας και αναπληρώτρια Γενική Αρχηγός.

Γιάννης Παπαγιάννης