Το δολοφόνο ψάχνουν οι οδηγοί ταξί

taxiplatanos1

Νιώθοντας τον κίνδυνο σε κάθε βραδινό μεροκάματο οι οδηγοί ταξί της Κηφισιάς κάνουν  τις δικές τους έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν το δολοφόνο του συναδέλφου τους. Μετά τον πυροβολισμό και δολοφονία το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου του οδηγού ταξί από πελάτη που είχε επιβιβαστεί από την πλατεία Κηφισιάς και τη διαπίστωση ότι ένας ακόμα οδηγός ταξί είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι σε σημείο κοντά στη δολοφονία του πρώτου,  κοντά στην οδό Χαρ. Τρικούπη, δυο βδομάδες νωρίτερα, οι ταξιτζήδες της πόλης μας ψάχνουν να βρουν το δολοφόνο, ενώ τα ΜΜΕ άρχισαν να κάνουν λόγο για serial killer.

Ο Αχιλλέας Χατζηνούσιος, οδηγός ταξί στην Κηφισιά, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα» και ιδιαίτερα δραστήριος,  θυμήθηκε ότι κάποια στιγμή στις αρχές του χρόνου, είχε νιώσει και ο ίδιος ανησυχία, καθώς μετέφερε πελάτη, ο οποίος είχε επιβιβαστεί ξημερώματα και τον έβαζε να στρίβει σε διάφορα στενάκια, τριγύρω από τη Χαρ. Τρικούπη. Ο πελάτης εκείνος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, του είχε πιάσει κουβέντα για όπλα και είχε αναφέρει ότι η μητέρα του είχε σκοτωθεί ενώ ήταν πεζή, από ταξιτζή που παραβίασε το STOP.

Δεδομένου ότι ο δολοφόνος δε λήστεψε κανένα από τα θύματα, τα κίνητρο αναζητούνται  αλλού και η στρεβλή εκδίκηση φαντάζει ένα πιθανό κίνητρο. Οι οδηγοί ταξί πάντως στην πόλη μας έχουν αρχίσει να ξεσκονίζουν αρχεία των εφημερίδων ψάχνοντας να βρουν κάποιο περιστατικό που θα του οδηγούσε στον εντοπισμό του δολοφόνου, ώστε να σταματήσουν να φοβούνται κάθε φορά που μπαίνει κάποιος άνθρωπος στο πίσω κάθισμα.