Φεύγει παγωμένο το 2016

alati1

Μέτρα ενόψει χιονιά λαμβάνει ο Δήμος Κηφισιάς, ύστερα και από τις μετεωρολογικές προβλέψεις που κάνουν λόγο για σφοδρό κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρο το νομό Αττικής.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος έκανε γνωστά τα κεντρικά σημεία διάθεσης αλατιού για προσωπική χρήση των πολιτών, τα οποία είναι στο Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας (19ο χλμ. Αθηνών – Λαμίας, στον παράδρομο της Εθνικής), Κοκκιναρά & Καραμανλή, στο Δημαρχείο (Μυρσίνης και Διονύσου), στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας (Πλαστήρα), στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης (Κένεντυ) και στο τέρμα της Σοφοκλέους.

Σακούλες αλατιού έχουν εναποτεθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ έχουν εφοδιαστεί και τα νοσοκομεία της περιοχής, ΚΑΤ και Άγιοι Ανάργυροι, όπως και οι δημόσιες υπηρεσίες, οι εκκλησίες και οι σταθμοί του ΗΣΑΠ.

Να σημειωθεί ότι για όσο διάστημα διαρκέσουν οι πολικές θερμοκρασίες, η αίθουσα «Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς τίθεται στη διάθεση των πολιτών ως θερμαινόμενος χώρος.

Για οποιαδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Πολιτική Προαστασία του Δήμου Κηφισιάς (Παράδρομος Ε.Ο. πλησίον του γηπέδου Νέας Ερυθραίας, τηλ. 210 6228335, κ. Πάσσου Μαρία).