Τιμητική διάκριση για τις εκδόσεις Κηφισιά

Ο Αλέξανδρος Κακκαβάς με την Έρικα Αθανασίου και τον Γιάννη Γρηγοράκο

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε στην εφημερίδα μας ο Αλέξανδρος Κακκαβάς, πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας, την Τετάρτη 17 Αυγούστου. Σε δείπνο που παρέθεσε η Ένωση προς τιμήν μας σε εστιατόριο της Αθήνας, έδωσε τιμητική πλακέτα για την συμβολή της εφημερίδας για την επί σειρά ετών συμβολή στην προώθηση και προβολή των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων.

Ο Αλέξανδρος Κακκαβάς παρέδωσε την πλακέτα στον εκδότη της Κηφισιάς Γιάννη Γρηγοράκο και την δημοσιογράφο και συγγραφέα Έρικα Αθανασίου και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες των τιμηθέντων όπως η παρουσίαση από τις στήλες της εφημερίδος Κηφισιά των διαγωνισμών της Ε.Σ.Ε. η διοργάνωση του προσφάτου σεμιναρίου στο Δήμο Κηφισιάς, η ορισθείσα παρουσίαση των βραβευμένων μονολόγων του 1ου πανελληνίου Διαγωνισμού που θα λάβει χώρα κατά μήνα Νοέμβριο στην Κηφισιά, κ.ά.vrabeio1

Ο κ. Κακκαβάς μεταξύ άλλων ανέφερε πως όπως σχεδόν όλοι οι σύλλογοι και τα σωματεία της Ελλάδας, υπάρχει μια στασιμότητα λόγω μη εισδοχής νέων μελών κάτι που πιστεύουμε για την συγκεκριμένη Ένωση πως δεν είναι αληθές αφού πολλά από τα μέλη που γνωρίσαμε είναι σε νεαρή ηλικία και έχουν φρέσκες ιδέες, πράγμα που ανανεώνει όλο τον κλάδο. Εξάλλου γνωρίζουμε πως συνεχώς νέοι δημιουργοί εμφανίζονται στο χώρο του κινηματογράφου και γενικότερα στο χώρο του θεάματος.

senariografoi1
Ήμασταν μια ευχάριστη ατμόσφαιρά

Στο δείπνο παρευρέθηκαν τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Θάνος Τσάμπρας, μέλος του Δ.Σ., Στάθης Βαλούκος, πρώην πρόεδρος της Ε.Σ.Ε., η Ρένα Ρίγγα, η Νατάσα Μποζίνη, ο Αδαμάντιος Πετρίτσης, ο Ηλίας Φλωράκης, η Κλεοπάτρα Σβανά, ο Μάριος Τσάγκαρης, ο Αλέξης Γιαννούλης και η Άννα Σπύρου.