20 χρόνια μαζί

gamoi1

Δύο κηφισιώτικοι γάμοι την ίδια μέρα. Πριν από 20 ακριβώς χρόνια, στις 20 Ιουνίου 1998, το απόγευμα. Ο πιο νέος δημοτικός σύμβουλος τότε, ο Γιώργος Θωμάκος παντρευόταν την Γεωργία Παπευθυμίου, νεαρή δικηγόρο. Σήμερα, ο Γιώργος Θωμάκος είναι δήμαρχος και η Γεωργία πετυχημένη δικηγόρος, ενώ δύο παιδιά συμπληρώνουν την οικογένειά τους.

Άλλος ένας γάμος, του Γιάννη Γρηγοράκου, εκδότη της εφημερίδας «Κηφισιά» και της Έρικας Αθανασίου, νέας συνεργάτιδας τότε της εφημερίδας. Σήμερα η εφημερίδα έχει κλείσει 54 χρόνια και έχει περάσει και στο χώρο της έκδοσης βιβλίων, ενώ η Έρικα έχει ήδη 7 μυθιστορήματα στο ενεργητικό της.

Δυο γάμοι, δυο παράλληλοι βίοι σε δυο διαφορετικά επαγγελματικά πεδία, που δεν τέμνονται αλλά προχωρούν μαζί κοιτώντας τη πορεία ο ένας του άλλου. Ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος, ο δικηγόρος και ο συγγραφέας.

Δεσμά αιώνια.

 


 – Το Σάββατο, 6 μ.μ., στην Αγία Τριάδα στη Ν. Κηφισιά, ένα άλλο ευτυχισμένο ζευγάρι, ο δικηγόρος και δημοτ. σύμβουλος Γιώργος Θωμάκος, ήρθε «εις γάμου κοινωνίαν» με την καλή του Γεωργία Παπαευθυμίου. Σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο παρακολούθησε το μυστήριο και ευχήθηκε στους συμπολίτες μας κάθε ευτυχία και χαρά στο σταυροδρόμι της ζωής τους.

  – Το όμορφο ξωκλήσι του Τιμίου Σταυρού διάλεξαν ο εκδότης της εφημερίδας μας Γιάννης Γρηγοράκος και η εκλεκτή της καρδιάς του Έρικα Αθανασίου.
   Το Σάββατο 20 Ιουνίου, στις 8.30 μ.μ., πλήθος φίλων, συγγενών, αλλά και γνωστοί Κηφισιώτες, πολιτευτές, δημ. σύμβουλοι, υποψήφιοι Δήμαρχοι της Κηφισιάς, στο όμορφο Πανόραμα, για να ευχηθούν στο ευτυχισμένο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον», με μπόλικο ρύζι για το καλό, εκλεκτή και άφθονη τσικουδιά, φερμένη ειδικά για την περίσταση από την όμορφη Κρήτη.
   Ο πατέρας Γεώργιος Κωστής συνοδευόμενος από τον πατέρα Χρήστο, οι ιερείς της Αγίας Τριάδας, ευλόγησαν το ζευγάρι σε μια όμορφη και σεμνή τελετή.
Οι συνεργάτες της εφημερίδας «Κηφισιά» εύχονται στους εκδότες της κάθε ευτυχία.