21η Απριλίου Μία θλιβερή επέτειος

praksikopima

Μαύρη η σημερινή επέτειος και η Δημοτική Οργάνωση Κηφισιάς Νέας Ερυθραίας Εκάλης του Κινήματος Αλλαγής θυμάται και δηλώνει συνέχεια του αγώνα για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας. Η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σήμερα είναι μέρα μνήμης γιατί πριν από 54 χρόνια την 21η Απριλίου του 1967, οι επίορκοι συνταγματάρχες εγκαθίδρυσαν μια στυγνή δικτατορία που επέβαλε επτά χρόνια  βάρβαρης καταπίεσης και περιστολής των δημοκρατικών ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού.

Οι Έλληνες Δημοκράτες, οι Αγωνιστές της  Εθνικής Αντίστασης, του Ανένδοτου, και του 114 βρέθηκαν στην προμετωπίδα του Αγώνα για την ανατροπή  της δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, και υπέστησαν  διωγμούς, βασανιστήρια, εξορίες και φυλακές.

Τιμούμε τον Αγώνα του Ελληνικού Λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία, και όλους τους Αγωνιστές του Αντιδικτατορικού Αγώνα, τους Έλληνες εργαζόμενους και την Ελληνική Νεολαία που με αποκορύφωμα την εξέγερση του Πολυτεχνείου, συνετέλεσαν  τα μέγιστα στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας μια ώρα αρχύτερα.

Το Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει τον Αγώνα του για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας ενάντια στον αυταρχισμό και στο Λαϊκισμό, πιστό στις παρακαταθήκες του ΠΑΣΟΚ με την μεγάλη του συνεισφορά στην εμπέδωση και στο πλάτιασμα των Δημοκρατικών Ελευθεριών και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Είμαστε και πάλι εδώ παρόντες και συνεχίζουμε, πιστοί στις αγωνιστικές μας παρακαταθήκες και του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ.

Για την Συντονιστική Επιτροπής της Δ.Ο.  του Κινήματος Αλλαγής Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης

Ο  Γραμματέας

Χρήστος Οικονόμου