23 σύμβουλους από τους 35 εκλέγει ο Βασίλης Ξυπολυτάς

pososta1

Τελικά σύμφωνα και με τις τελευταίες καταμετρήσεις των ψηφοδελτίων, ο συνδυασμός «Ναι για τον Δήμο μας» του Βασίλη Ξυπολυτά εκλέγει 23 δημοτικούς συμβούλους από τους 35, 8 ο συνδυασμός της «Δύναμης Ελπίδας» και από 2 η Λαϊκή Συσπείρωση» και η «Κοινωνία Παρούσα».

Οι 23 του συνδυασμού «ΝΑΙ για τον Δήμο μας» κατανέμονται 15 στην Κηφισιά, 5 στην Νέα Ερυθραία και 3 στην Εκάλη.

Οπότε εκλέγονται 15 στην Κηφισιά οι:

Πρώτη η Ελένη Βάρσου, δεύτερος ο Γιώργος Τσούλος, τρίτος ο Χάρης Βαφειάς, τέταρτος ο Κώστας Τσιλιγκίρης, πέμπτος ο Γιάννης Παντελεάκης, έκτη η Ελένη Χρονοπούλου, έβδομος ο Χρήστος Καλός, όγδοη  η Έλλη Φλέγγα, ένατος ο Απόστολος Κασιούρας, δέκατη η Μαρία Κεφαλά- Σαλματάνη, ενδέκατη η Λίλα Παπαδημητρίου, δωδέκατη η Αμαλία Βραχνού, δέκατος τρίτος ο Τίτος Ψαρουδάκης, δέκατος τέταρτος ο Γιάννης Διονυσιώτης, και δέκατη πέμπτη η Άννα Κορογιαννάκη.

Στην Νέα Ερυθραία 5 :

Πρώτος ο  Ανδρέας Ανδρεαδάκης, δεύτερος ο Στάθης Κύρλος, τρίτος ο Γιώργος  Κασναφέρης , τέταρτος ο Αντώνης  Μπιτζάνης και πέμπτος ο Χρήστος Λούμπιας.

Στην Εκάλη εκλέγονται και οι 3 σύμβουλοι της Ενότητας: Πρώτος ο Πέτρος Σφηκάκης, δεύτερη η Αγγελική Βαλασοπούλου και τρίτη η Λίλα Δραγώνα.

Από τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας» εκλέγονται έξι σύμβουλοι στην Κηφισιά:

Πρώτος ο Γιώργος Θωμάκος, δεύτερος ο Βαγγέλης Αυλήτης, τρίτος ο Γιώργος Σκορδίλης, τέταρτος ο Μανώλης Κουρμαδιάς,πέμπτη η Νίνα Βλάχου και έκτος ο Σταύρος Ζαπάντης.

Στη Νέα Ερυθραία εκλέγει δύο συμβούλους: Πρώτος ο Μιχάλης Καυγαλάκης και δεύτερος ο Νικήτας Κόκκαλης.

Από την Λαϊκή Συσπέρωση εκλέγονται ο επικεφαλής Γιάννης Δημητρόπουλος στην Κηφισιά και ο Αντώνης Καρναβάς στη Νέα Ερυθραία.

Τέλος από την «Κοινωνία Παρούσα» εκλέγει τστην Κηφισιά την επικεφαλής του συνδυασμού Αγγελική Παπάζογλου και στη Νέα Ερυθραία  η Ανατολή Ζαρωτιάδου.

Καλή δύναμη σε όλους!