Δήλωση της Αγγελικής Παπάζογλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα» για το εκλογικό αποτέλεσμα

aggeliki-papazoglou

 Η εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου ανέδειξε με ισχυρή εντολή το νέο Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Βασίλη Ξυπολυτά και τις νέες δημοτικές αρχές της πόλης στους οποίους ευχόμαστε καλή θητεία στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν για το καλό του Δήμου μας.

Η «Κοινωνία Παρούσα», αν και έλαβε ένα ποσοστό που υπολείπεται των προσδοκιών και της συνεπούς παρουσίας της, κατάφερε να αυξήσει αριθμητικά και ποσοστιαία τις δυνάμεις της και να επανεκλέξει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο 2 δημοτικές συμβούλους.

Η απογοήτευση και η αποχή μέρους των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών του Δήμου μας αλλά και η επικρατούσα λογική της δήθεν «χαμένης ψήφου», της μη συμμετοχής και της πολιτικής ανάθεσης επηρέασαν αρνητικά το δικό μας αποτέλεσμα.

Η «Κοινωνία Παρούσα» θα εργαστεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, όπως άλλωστε έκανε, με όρους μίας σύγχρονης, συνεπούς και μαχητικής προγραμματικής αντιπολίτευσης για την ανάδειξη κρίσιμων θεμάτων και την κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων επιδιώκοντας προοδευτικές λύσεις με επίκεντρο τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών. Παράλληλα, με πιο ουσιαστικό και συστηματικό τρόπο θα κάνει διακριτή την παρουσία της μέσα στην τοπική μας κοινωνία με παρεμβάσεις και δράσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όσους και όσες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους καθώςκαι τους συνυποψήφιους και τις συνυποψήφιες συμβούλους, τα όργανα της παράταξης και τους φίλους της «Κοινωνίας Παρούσας» για τον αγώνα που έδωσαν με δημιουργική διάθεση, έμπνευση και μεράκι μέσα σε αντίξοες συνθήκεςόπως διαμορφώθηκαν από την πλήρη ηγεμονία στο Δήμο μας των συντηρητικών αντιλήψεων για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Συνεχίζουμε,μαζί με τους πολίτες, με τη διακριτή και αγωνιστική παρουσία της παράταξης μας στο Δήμο Κηφισιάς για την προσεχή πενταετία.

 

Κηφισιά, 10-10-2023                                                           Γραφείο Τύπου