Αιμοδοσία από τον “Κηφισσό”

aimodosia
Ανακοίνωση 

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ν. Κηφισιάς Αδαμών «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ» από τον Νοέμβριο του 2022 έχει προχωρήσει τις διαδικασίες και έχει λάβει την πιστοποίηση του από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και έχει καταστεί ικανός να διεξάγει Εθελοντικές Αιμοδοσίες σε συνεργασία με τα Τμήματα Αιμοδοσιών των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του ΕΣΥ.

Στόχος της δράσης μας αυτής, είναι να δοθεί η δυνατότητα τόσο στα μέλη του όσο και στους κατοίκους της περιοχής μας, αφενός να μπορούν μέσω των προγραμματισμένων δράσεων του Συλλόγου αλλά και ιδιωτικά ο καθένας, αν το επιθυμεί, να μπορεί να προσφέρει αίμα για τους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία, άμεσα και χωρίς άλλες διαδικασίες, για όσους προσφέρουν αίμα, να εγγράφονται αν θέλουν, στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών και να μπορούν να το χρησιμοποιούν, για την επικοινωνία τους με τις νοσοκομειακές μονάδες αιμοδοσίας, τόσο για τη λήψη μονάδων αίματος σε περίπτωση ανάγκης, όσο και για την αιμοδοσία.

Φίλες και φίλοι, αγαπητά μέλη του συλλόγου,

το αίμα είναι βασικό συστατικό της ζωής και ένα αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο

Η μόνη πηγή του είναι ο άνθρωπος.

Ούτε παράγεται ,

ούτε αντικαθίσταται,

ούτε αγοράζεται,

ούτε πωλείται

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ

Ο Σύλλογος προγραμματίζει Εθελοντική Αιμοδοσία την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» και από ώρα 10:00 έως 14:00

 Θυμηθείτε οι ανάγκες σε αίμα συνεχώς αυξάνονται