Αιχμή της τεχνολογίας στην υπηρεσία της υγείας

affidea1

Υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, εξειδικευμένο προσωπικό, νέα διαγνωστικά τμήματα στην υπηρεσία των κατοίκων των βορείων προαστίων από τα νέα ιατρεία και τμήματα που προστίθενται στο γνωστό Διαγνωστικό Κέντρο #Affidea Κηφισιάς.

Σήμερα που η υγεία αναδεικνύεται και πάλι σε πρώτη προτεραιότητα, μια διαγνωστική μονάδα με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας  στη γειτονιά μας, προσφέροντας υπηρεσίες απεικόνισης και διάγνωσης υψηλής ποιότητας είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Στόχος η κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων υπηρεσιών υγείας χωρίς σπατάλη χρόνου και ταλαιπωρία. Κάθε ασθενής θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και να καλύψει πολλαπλά επίπεδα ιατρικής φροντίδας.

Στην Κηφισιά, στη Λεωφ. Κηφισίας 190, στη συμβολή με την οδό Άνδρου ξεκίνησε τη  λειτουργία της η Affidea Κηφισιάς τον Μάϊο του 2017, σε έναν όμορφο φιλικό χώρο, παρέχοντας  υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου, με ψηφιακές εφαρμογές πρωτοποριακές για την Ελλάδα και σήμερα έρχεται να προσθέσει νέα τμήματα στις υπηρεσίες αυτές. Μια από τις υπηρεσίες που παρέχεται στους ασθενείς είναι η δυνατότητα για διαμόρφωση ενός οργανωμένου αρχείου ιατρικού ιστορικού.

Οι νέες υπηρεσίες και τμήματα που είναι πλέον διαθέσιμα αφορούν τους τομείς:

Γαστρεντερολογικό – Ενδοσκοπικό Τμήμα: Με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν κυρίως στη διάγνωση αλλά και στη θεραπεία των νοσημάτων του πεπτικού συστήματος, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των εξωτερικών ασθενών που πρόκειται να υποβληθούν τόσο σε γαστροσκόπηση ή κολονοσκόπηση όσο και σε γαστρεντερολογική εξέταση σαν εξωτερικό ιατρείο. Γίνεται χρήση των τελευταίου τύπου ενδοσκoπίων της PENTAX, που αποτελούν την τελευταία εξέλιξη της ψηφιακής ενδοσκόπησης.

Νευρολογικό Τμήμα: Πραγματοποιείται Ηλεκτρομυογράφημα, ως η κατεξοχήν εξέταση του Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, που ελέγχει τη λειτουργία των μυών και των νευρικών κυττάρων, καθώς και Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, μια διαγνωστική εξέταση ανώδυνη και αναίμακτη, στην οποία καταγράφεται η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου.

Οφθαλμολογικό Τμήμα: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ενώ παρέχονται και εξειδικευμένες εξετάσεις όπως Οπτική οξύτητα, Τονομέτρηση, Σχισμοειδής λυχνία (εξέταση κερατοειδούς, της κόρης, του φακού και του υαλώδους του ματιού), Βυθοσκόπηση και Παχυμετρία.

Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα: Εκτός της κλινικής εξέτασης, στο ιατρείο πραγματοποιείται Ακουόγραμμα, Αφαίρεση βύσματος, Αποκατάσταση Ιλίγγου θέσης, Έλεγχος οπίσθιου Λαβυρίνθου και Τυμπανομετρία.

Παθολογικό Τμήμα: Πραγματοποιείται κλινική εξέταση με δυνατότητα συνταγογράφησης εξετάσεων.

Στις υπηρεσίες του Κέντρου περιλαμβάνονται Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας, Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας με Αξονικό Τομογράφο 128 τομών, Τμήμα Μαστού με Ψηφιακή Μαστογραφία και 3D Τομοσύνθεση, Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας, Καρδιολογικό Τμήμα, Ψηφιακό Ακτινολογικό Τμήμα, Ψηφιακός Ορθοπαντογράφος, Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, Τμήμα Λιπομέτρησης και Βιοπαθολογικό Εργαστήριο.

Το Κέντρο έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Πρόσθετη υπηρεσία το δωρεάν  πάρκινγκ, πίσω από το διαγνωστικό Κέντρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, αναφέρει  χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες από όλους υπηρεσίες υγείας. Τα προηγμένα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με το υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυώνται αξιόπιστες εξετάσεις και έγκυρη διάγνωση. Είναι σαφές ότι η μονάδα υγείας της Affidea στην Κηφισιά ενισχύει τη μακρόχρονη φήμη του ομίλου για αφοσίωση στην υψηλής ποιότητας φροντίδα υγείας, αλλά και στην εξυπηρέτηση με συνέπεια και πληρότητα».