Αρχαιρεσίες του συλλόγου Κηφισός

theoxaris-apostolou

– γράφει η Φλώρα Μυρσαλιώτου

Φλώρα ΑνθοΤην Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κηφισιάς ‘Μελίνα Μερκούρη’, διεξήχθησαν αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «ο Κηφισός». Προσήλθαν περίπου 200 κάτοικοι της περιοχής των Αδαμών από τις 11.30 έως τις 14.00. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κάποια από τα προβλήματα των Αδαμών, να δουν του υποψηφίους του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά να δείξουν την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους μέσω της ψήφου τους και για την εξελεγκτική επιτροπή. Με την παρουσία τους τίμησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση Τώρα» και Δημοτικός Σύμβουλος, Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της διαδικασίας και την καταμέτρηση των έγκυρων ψηφοδελτίων αναδείχθηκαν με σειρά προτίμησης σταυρών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ο Κηφισός»:

proedreio-kifisos1

Τακτικά Μέλη:

  1. Αποστόλου Θεοχάρης (σταυροί 63)
  2. Μητρέλης Ιωάννης (σταυροί 58)
  3. Μιχαλίτσης Κων/νος (σταυροί 56)
  4. Σμυρνής Νεκτάριος (σταυροί 53)
  5. Ζαφειρούλης Δημήτρης (σταυροί 45)
  6. Αβδελά Βασιλική (σταυροί 40)
  7. Αλιβάνογλου Μαρία (σταυροί 33)
  8. Καπετάνιος Αντώνιος (σταυροί 32)
  9. Πατρίκιος Γεώργιος (σταυροί 28)

Αναπληρωματικά Μέλη:

  1. Χαριτάκη Ελένη (σταυροί 22)
  2. Μαλαμουσης Δημήτρης (σταυροί 12)
  3. Καρυδάς Σωτήρης (σταυροί 10)

Μετά το τέλος της διαδικασίας και την καταμέτρηση των έγκυρων ψηφοδελτίων αναδείχθηκαν με σειρά προτίμησης σταυρών για τα νέα Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου «ο Κηφισός»:

       Τακτικά Μέλη:

  1. Βλάχου Χριστίνα (σταυροί 60)
  2. Χατήρη Ειρήνη (σταυροί 45)
  3. Τατσιοπούλου Γεωργία (σταυροί 43)

 

Αναπληρωματικά Μέλη

  1. Ρεντζούλη Αθηνά
  2. Τατσιοπούλου Σοφία

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του πρώτου σε ψήφους του Δ.Σ., κ. Θεοχάρη Αποστόλου εδώ:

https://youtu.be/gDBCGdWaZ3w

Καλή Θητεία σε όλα τα νέα Μέλη του Δ.Σ. και σε όλα τα μέλη της Εξελιγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου, ώστε να συνεχιστεί επάξια το έργο του αείμνηστου Δημήτρη Κυριαζόπουλου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προηγούμενη Προέδρο του Δ.Σ. «ο Κηφισός», κα Λέτα Παρασκευάκη που κατάφερε να διεξαχθούν ομαλά και επιτυχώς οι αρχαιρεσίες καθώς και σε όλους όσους συμμετείχαν ενεργά και φυσικά τους  Κατοίκους των Αδαμών.

paraskeuaki1