Εγκαίνια καταστήματος περιποίησης νυχιών

karatzaferis1

Νέο πολυτελέστατο κατάστημα περιποίησης νυχιών με την επωνυμία «The Hall» άνοιξε στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς, στην οδό Αηδόνος 4 και έκανε εγκαίνια την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

dimitropoulos1
Ο κ. Δημητρόπουλος με τον κ. Κούστα

Το κατάστημα διευθύνει ο Θοδωρής Κούστας, γιός του διακεκριμένου αγγειοχειρούργου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Γιώργου Κούστα και όπως ήταν φυσικό στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί συμπολίτες μας από τον χώρο της υγείας και όχι μόνο, όπως ο κηφισιώτης διευθυντής του νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι, κ. Τσούτσουρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, η πρώην αντιδήμαρχος Νίνα Βλάχου, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Λίλη Γαλλή κα.

galli1
Ο γιατρός κ. Κούστας, η κα Λίλη Γαλλή και ο κ. Δημητρόπουλος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της επιχείρησης

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, κ. Κύριλλος, με ιερείς της μητρόπολης.

kyrillos-kastas1
Ο κ.Κύριλλος με τον κ. Θοδωρή Κούστα

Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας η οποία μοιράστηκε στους εργαζόμενους του κέντρου καθώς και στους παρευρισκόμενους.

Ο διευθυντής του THE HALL, κ. Κούστας, ανέφερε πως  δίνεται μεγάλη σημασία και φροντίδα στην αποστείρωση του χώρου και όλων των εργαλείων που χρησιμοποιούνται στο Ινστιτούτο, με τα πιο τέλεια συστήματα, όπως τα μεγάλα νοσοκομεία.

ergazomenes1
Οι εργαζόμενες στο the Hall

Ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους ενώ πολλοί ήταν αυτοί που κανόνισαν το επόμενο ραντεβού τους, σε αυτό τον υπερσύχρονο χώρο περιποίησης και ομορφιάς.