Επιτάφιοι στην πλατεία

epitafioi1

Η συνάντηση των Επιταφίων πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά στην πλατεία Πλατάνου, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Πλήθος πιστών ακολούθησε τον Επιτάφιο της Ενορίας του μέχρι την πλατεία και τους συνόδευσε πίσω στις εκκλησίες τους.

metamorfwsi1
Οι Επιτάφιοι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τον οποίο μετέφεραν οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες

Πρώτος έφτασε στην πλατεία ο Επιτάφιος του Αγίου Γεωργίου από την Κάτω Κηφισιά και μετά στον χώρο μπήκε αυτός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Τέλος στην πλατεία με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς, προσήλθε ο Επιτάφιος του Αγίου Δημητρίου.ag.dimitrios1

Στην τελετή χοροστάτησε ο πρωτοσύγγελος πατέρας Κωνσταντίνος μαζί με τους ιερείς των τριών ναών, iereis1ενώ το παρόν έδωσε ο συμπολίτης μας Υπουργός Ανάπτυξης και Εμπορίου Άδωνις Γεωργιάδης με την οικογένεια του.adwnis1 Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Θωμάκος μαζί με την οικογένεια του αλλά και τους αντιδημάρχους της Κηφισιάς ήταν μαζί με τους επισήμους ενώ δίπλα του είδαμε για πρώτη φορά και τον υποψήφιο δήμαρχος Βασίλη Ξυπολυτά.episoimoi1 Επίσης διακρίναμε τον Αλέξιο Μακρή καθώς και την Αγγελική Παπάζογλου, επίσης υποψήφιους δημάρχους. Η θρησκευτική αυτή τελετή ελάφρυνε τον προεκλογικό αγώνα που ήδη έχει ξεκινήσει στην πόλη μας.

Καλή Ανάσταση!