Για ενίσχυση της “Πνοής” το ρεσιτάλ πιάνου της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής

Μαράντος
Απο παλαιώτερη συναυλία του Χρήστου Μαράντου στο Αίθριο το 2019
ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
    ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας,

από την έναρξη της δράσης μας (2005) είναι η πρώτη φορά που η είσοδος σε εκδήλωση του Συλλόγου γίνεται με αντίτιμο εισιτηρίου των 10 ευρώ που θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί από το Σωματείο ΠΝΟΗ στο οποίο θα περιέλθουν αποκλειστικά τα έσοδα.
Η εκδήλωση του Σαββάτου 11 Μαΐου και ώρα 7.00 είναι ένα φιλανθρωπικό ρεσιτάλ πιάνου προς οικονομική υποστήριξη του Σωματείου “Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού – ΠΝΟΗ” το οποίο ενισχύει τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας νεογνών και παιδιών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας.
Ευχαριστούμε τους εμπνευστές της εκδήλωσης, και οι δύο Κηφισιώτες, την κα Ανθούσα Διακοπούλου -Ηλιοπούλου, σύζυγο του ‘Έλληνα Πρέσβη στην Αυστρία, και τον διακεκριμένο πιανίστα Χρήστο Μαράντο, ο οποίος διαπρέπει στη Βιέννη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο Σύλλογό μας αναθέτοντάς του τη διοργάνωση της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης η οποία εντάσσεται στο φετινό πρόγραμμα των Εαρινών Μελωδιών της Κηφισιάς.
Ευχαριστούμε επίσης τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, κο Χρήστο Καλό, για τη στήριξή του.
Μετά το ρεσιτάλ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς που ανοίγει εκείνη την ημέρα τις πόρτες της στο κοινό. Από τώρα ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
                                 Φιλικά
ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου
ΕΑΡΙΝΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΙΧ

 

«Παράδοση και Όραμα»

Φιλανθρωπικό ρεσιτάλ πιάνου με τον Χρήστο Μαράντο προς στήριξη του Σωματείου ΠΝΟΗ.

 

Πρόκειται για μια δωρεάν προσφορά του διεθνώς καταξιωμένου καλλιτέχνη Χρήστου Μαράντου για την οικονομική υποστήριξη του Σωματείου «Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού – ΠΝΟΗ» που επιτελεί σημαντικό αλληλέγγυο έργο και συμβάλλει στον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας νεογνών και παιδιών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας.

 

Σάββατο 11 Μαΐου 2024, Ώρα 19.00

Αίθουσα Πολιτιστικού «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος»

Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά)

marantos-pnoiΗ είσοδος θα γίνεται για όλους με αντίτιμο εισιτηρίου των 10 Ευρώ το οποίο θα εκδοθεί και θα διακινηθεί από την ΠΝΟΗ στην οποία θα περιέλθουν αποκλειστικά τα έσοδα.