Η Κηφισιά πάλι κοντά σας

protothema_2021a

Αγαπητοί μας αναγνώστες, πιστοί φίλοι της εφημερίδας «Κηφισιά», ευχόμαστε Καλή Χρονιά. Το 2020 ήταν δύσκολο και έγιναν πολλές ανατροπές σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε το καινούργιο τεύχος της «Κηφισιάς» και ενημερωθείτε για τα τρέχοντα αλλά και τα …στάσιμα νέα της πόλης μας και όχι μόνο. Το τεύχος 1351 μοιράζεται διαδικτυακά, όπως διαδικτυακή έχει καταντήσει η ζωή μας από την περασμένη άνοιξη. Παρόλα αυτά θα βρείτε τις σταθερές μας στήλες, καθώς επίσης και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Το τελευταίο τεύχος της χρονιάς είναι αφιερωμένο στο βιβλίο και θα βρείτε πλούσιο υλικό με καινούργιες εκδόσεις που αξίζει να διαβάσετε.

Δείτε το τεύχος εδώ.

Η χρονιά που πέρασε μάς μοίρασε πολλές δυσκολίες και εμπόδια αλλά με αισιοδοξία θα πορευτούμε το 2021. Αν σας αρέσει το ψηφιακό τεύχος μας μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας αλλά και να μας στείλετε κριτικές για να το βελτιώσουμε. Θα είμαστε κάθε μήνα κοντά σας γι αυτό αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε την αποδοχή σας εδώ ώστε να σας έχουμε μόνιμους αναγνώστες, φυσικά χωρίς κόστος. Σύντομα θα στείλουμε και ειδική εφαρμογή για να αρχειοθετήσουμε όσους θέλουν να λαμβάνουν το τεύχος κάθε μήνα στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Η εφημερίδα όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα κυκλοφορεί και σε χαρτί, για παραδοσιακό ξεφύλλισμα.

Χρόνια Πολλά με Υγεία

Γιάννης Γρηγοράκος