Χριστουγεννιάτικη Συναυλία  …. Διαδικτυακά

SYNAYLIA1A

Τελικά είναι κακό πράγμα η συνήθεια. Αυτό το λεμέ γιατί εδώ και 14 χρόνια ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» μας είχε συνηθίσει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα να ανηφορίζουμε στο Κεφαλάρι για να απολαύσουμε τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο υπέροχο Παλλάς Αθηνά.

Φέτος ο Σύλλογος λόγω των συνθηκών δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτόν το θεσμό για την πόλη. Βρήκε όμως την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσει μια ανάλογη συναυλία με καλλιτέχνες, ορισμένοι από τους οποίους έχουν συνεργαστεί με τον Σύλλογο σε έναν άλλο χώρο, έξω από τη πόλη μας.

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, είναι υπέροχη και εμείς ευχόμαστε του χρόνου να μπορέσουμε πάλι να δούμε την Ορχήστρα του Συλλόγου από κοντά.

Ο Σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για να συνοδεύσει τη Συναυλία:

SYNAYLIA2A

 

 ΔΙΑΔIKTYΑΚΗ  ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» αποδέχτηκε  την πρόταση συνεργασίας που του απηύθυναν σημαντικοί φορείς πολιτισμού και μάλιστα  από άλλο Δήμο, αποδεικνύοντας έτσι ότι  ο αυτός μικρός τοπικός Σύλλογός  γίνεται σιγά σιγά γνωστός και εκτός Κηφισιάς.

Με αυτό τον τρόπο, αφού δεν βρήκε κατάλληλο τόπο στην πόλη με τις απαραίτητες προδιαγραφές και αποστάσεις μεταξύ των μουσικών ούτε διαθέτει τα αναγκαίαδιαδικτυακά μέσα, το Διοικητικό Συμβούλιο αποδεχόμενο τη πρόταση συνεργασίας που του έτυχε, κατάφερε και φέτος, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, να προσφέρει στο κοινό του Συλλόγου μια μουσική εκδήλωση σύμφωνα με τις αρχές πολιτισμού που τον εμπνέει.

Στους τίτλους τέλους  της αξιόλογης συναυλίας που θα παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο,  ο Σύλλογος αναφέρεται ως συμμέτοχος  στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου:

Ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες και άλλους  που τον στηρίζουν εδώ και χρόνια από την ίδρυσή του.

Ανακοινώνει ότι σε λίγες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και δεύτερη πρωτότυπη συναυλία.

Ελπίζει να είστε ακόμη κοντά του και στην επόμενη χρονιά και εύχεται ένα καλύτερο Νέο Έτος  με υγεία, αισιοδοξία, ειρήνη και….εγγύτητα.