Κυριακή 8 Οκτωβρίου μετράμε σταυρούς

kasselakis
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης ασκεί το εκλογικό του δικαιώμα σε εκλογικό τμήμα της Εκάλης, Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023. Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες προκειμένου να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023, από 07.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Με σταθερούς ρυθμούς, όχι με μεγάλη συμμετοχή αλλά αυξανόμενους, διεξάγεται η σημερινή ψηφοφορία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιοχή μας.

mitsotakis;lykeio
Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει δηλώσεις αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 2673ο εκλογικό τμήμα του 1ου Λυκείου Κηφισιάς, Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023. Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες προκειμένου να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023, από τις 07.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Το πρωί στις 10.00 πμ στο 1ο Λύκειο ψήφισε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον συνόδευσε ο  υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Χαρδαλιάς και τον υποδέχτηκε σαν οικοδεσπότης ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος, Βασίλης Ξυπολυτάς.

mitsotakis-kalpi
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ). Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα κατά τη διάρκεια των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, στο 2673ο εκλογικό τμήμα, στην Κηφισιά, Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023. Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες προκειμένου να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023, από τις 07.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Στο 2ο Λύκειο ψήφισε ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, συνοδευόμενος από την κόρη του Κλειώ αλλά και από υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του. Στο εκλογικό τμήμα δημότης του παραχώρησε τη σειρά του αλλά ο δήμαρχος αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας  ότι πάντα πρεσβεύει την ισονομία.

thomakos-kalpi
Ο Γιώργος Θωμάκος ψηφίζει

Στο Δημοτικό Σχολείο της Εκάλης ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνοδεύτηκε από την επικεφαλής της Κοινωνίας Παρούσας, Αγγελική Παπάζογλου. Στην Εκάλη άλλωστε είναι το πατρικό του σπίτι. Εκεί συνάντησε και τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Ξυπολυτά, με τον οποίο ήταν συμμαθητές στο Κολέγιο ο αδερφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

polis-xypolytaws
Ο Βασίλης Ξυπολυτάς με τον Γεράσιμο Πόλη και την αδελφή του στο προαύλιο χώρο του 3ου Λυκείου

Τέλος στο 3ο Λύκειο στις Αδάμες ψήφισε στις 12.40 ο Βασίλης Ξυπολυτάς, ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους σύμβουλους του συνδυασμού του. Στη σειρά του περίμενε και ο Βασίλης Ξυπολυτάς προκειμένου να ψηφίσει συνομιλώντας φιλικά με κόσμο.

sidiropoulos-skourletis
Ο Πάνος Σκουρλέτης με τον υποψήφιο της Κοινωνίας Παρούσας Άρη Σιδηρόπουλο

Στο ίδιο Λύκειο ψήφισε και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής.

xupolutas-kalpi-niki
Ο Βασίλης Ξυπολυτάς με το σήμα της νίκης, ψηφίζει στο 3ο Λύκειο

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7.00 μμ και γύρω στις 9.00 θα ξέρουμε περίπου την τάση του εκλογικού σώματος.