Με παραίτηση ανοίγει δρόμους για διεκδικήσεις ο Αλέξιος Μακρής

makris1

Η παραίτηση του Αλέξιου Μακρή στις 30 Δεκεμβρίου 2022, σηματοδοτεί την ένταξή του στον προεκλογικό αγώνα για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Με επιστολή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο και προς τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, ο μέχρι πριν λίγες μέρες αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Υποδομών και εκτέλεσης του συμμετοχικού προϋπολογισμού, Αλέξιος Μακρής υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτούς τους 40 μήνες. Αναφέρει πως εργάστηκε άοκνα υπέρμετρες ώρες για να τιμήσει την εμπιστοσύνη του Δημάρχου, έχοντας επιτελέσει ένα σοβαρό Τεχνικό Έργο σε όλους τους τομείς των υποδομών του Δήμου, ξεπερνώντας θεσμικά και λειτουργικά προβλήματα που απαντήθηκαν σε αυτό το μεγάλο διάστημα των τριών ετών, όπως η σύνθεση απόψεων και προγραμμάτων, πανδημία, μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενεργειακή κρίση και άλλα.

resignation_makris-1αresignation_makris-2αΟι βάσεις αυτής της συνεργασίας ήταν η Συλλογικότητα, η διαφάνεια και η τιμιότητα, αναφέρει ο κ. Μακρής στην επιστολή του, ενώ καταλήγει πως από το πόστο του Δημοτικού Συμβούλου θα βοηθήσει με τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και την θέληση του στο να ολοκληρωθεί ο μεγάλος αριθμός έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο, κάτι που είναι η μοναδική του υποχρέωση απέναντι στους πολίτες.

Όπως γνωρίζουμε ο Γιώργος Θωμάκος αμέσως μετά την παραίτηση του Αλέξιου Μακρή, μεταβίβασε τις αρμοδιότητές του στον αντιδήμαρχο Σταύρο Ζαπάντη και η παράδοση των εκκρεμών  υποθέσεων του πρώην αντιδημάρχου έγινε το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου στην οδό Σπάρτης και Διονύσου, έδρα των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Καλή δύναμη και στους δύο.