Με «Ψυχή και Σώμα» στην Εκάλη

synayl;ia frantzesko

Σε πείσμα των καιρών, την ερχόμενη Κυριακή 23 Αυγούστου, διοργανώνεται μια δυναμική συναυλία κλασικής Μουσικής, αφιερωμένη σε όλους εκείνους που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας Covid-19, στο προαύλιο χώρο του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου στην Εκάλη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Αναστασία Δεληγιαννάκη στο τσέλο, μέλος της Ευρωπαϊκής ορχήστρας Νέων ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, την οποία έχουμε απολαύσει αρκετές φορές στην Κηφισιά, προσκεκλημένη από τους «Φίλους της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής» , καθώς και ο φλαουτίστας Danilo de Luca, ο οποίος έχει λάβει το Μεγάλο Βραβείο της πόλης της Μασσαλίας το 2016.

Συνδιοργανωτές είναι  ο Δήμος Κηφισιάς, και ειδικά ο αντιδήμαρχος Εκάλης  Αχιλλέας Κουρέπης και ο σύλλογος «Οι φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» ο οποίος μας έχει χαρίσει υπέροχες μουσικές βραδιές.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.00 μμ και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο από τον κεντρικό διάδρομο του προαύλιου χώρου της εκκλησίας, ενώ όσοι προσέρχονται θα πρέπει να φορούν μη ιατρική μάσκα κατά την είσοδο και την έξοδο από τον χώρο της συναυλίας.