Ο Γιώργος Κασναφέρης λέει ΝΑΙ στην πόλη μας

kasnaferis-afisa1

Λίγα λόγια και καθαρά για το αύριο του Δήμου μας και τον ρόλο που θα διαδραματίσει αν εκλεγεί, είπε ο υποψήφιος σύμβουλος Γιώργος Κασναφέρης στους φίλους που προσήλθαν στο κάλεσμα του το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου, σε γνωστό καφέ της περιοχής μας.

Παρών φυσικά και ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος « ΝΑΙ για την Κηφισιά -Νέα Ερυθραία –Εκάλη», Βασίλης Ξυπολυτάς.

«Πιστεύω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα να ασχοληθώ ενεργά με τα θέματα της  τοπικής αυτοδιοίκησης. Να ασχοληθώ με τα θέματα του Δήμου μας, τα θέματα που μας προβληματίζουν. Θέματα που χρήζουν μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων. Θέματα που συζητάμε και μας αγγίζουν στις καθημερινές μας επαφές.

Όλα μου τα χρόνια, τα έχω ζήσει στον Δήμο Κηφισιάς. Εδώ γεννήθηκα, εδώ πήγασχολείο, εδώ ζω και δραστηριοποιούμαι εγώ και η οικογένεια μου.

kasnaferis-mikrofwno1Γνωρίζετε τις ευαισθησίες μου για τα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Επίσης γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια ότι όποιο πόστο έχω υπηρετήσει, είτε αθλητικό, είτε αυτοδιοικητικό, είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή. Λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι, αγωνίζομαι για αυτό που πιστεύω, μάχομαι για τις ιδέες μου, χωρίς να υπολογίζω κάποιες φορές το οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.

Επίσης πιστεύω ότι ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει πλεύση και με Δήμαρχο τον Βασίλη Ξυπολυτά, να πούμε ΝΑΙ στους ανθρώπους που πλαισιώνουν αυτή την νέα αυτοδιοικητική ομάδα.

Μια ομάδα ειλικρινή, υπεύθυνη με κύριο στόχο την παραγωγή έργου και αποτελέσματος.

Μια ομάδα προσηλωμένη στην δημιουργία, στην ευθύνη, στην αποφασιστικότητα, στην διεκδίκηση.

Μια ομάδα χωρίς πειραματισμούς και ιδεοληψίες οι οποίες έχουν οδηγήσει δυστυχώς τον Δήμο μας σε αυτήν την απογοητευτική και μίζερηεικόνα.

Η παράταξη μας, η παράταξη ΝΑΙ για τον Δήμο μας, με επικεφαλής τον αυριανό Δήμαρχο Κηφισιάς  ΒΑΣΙΛΗ ΞΥΠΟΛΥΤΑ, είναι μια παράταξη η οποία με παρρησία θα αντιμετωπίσει όλες τις δύσκολες καταστάσεις που θα κληρονομήσει και με συγκεκριμένο πλάνο και όραμα θα αλλάξει ρότα στην καθημερινότητα του Δήμου μας, και θα μετατρέψει  τον Δήμο Κηφισιάς σε έναν Δήμο ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΦΙΛΟΞΕΝΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΒΙΩΣΙΜΟ, έναν Δήμο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Η απερχομένη Δημοτική Αρχή, βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου για 9 συνεχή έτη. 9χρόνια χωρίς να έχει επιτελέσει ούτε  ένα σημαντικό έργο στον τόπο μας. 9 έτη χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και τόλμη να κάνει τομές και καινοτόμα έργα για τον Δήμο.

9 έτη αλαζονικής και περιφρονητικής συμπεριφορά χωρίς διάθεση συναίνεσης, διαλόγου και συνεννόησης. Αποδείχθηκε πως βασίσθηκε μόνο σε υποσχέσεις και μετάθεση ευθυνών σε τρίτους.

Είναι τόσα πολλά τα θέματα που μας προβληματίζουν, μας ανησυχούν, μας κάνουν την καθημερινότητα μας δυσκολότερη, τα οποία μας ένωσαν. Μας έφεραν ποιο κοντά, και το δείξατε όλες και όλοι με την παρουσία σας, το βράδυ της  8 Ιουνίου  στο ξενοδοχείο Θεοξένια όπου ο Βασίλης  Ξυπολυτάς παρουσίασε τις βασικές προτάσεις  του συνδυασμού μας.

Προτάσεις ρεαλιστικές, με ΟΡΑΜΑ,με ΠΛΑΝΟ, έτσι ώστε ο Δήμος μας να αποκτήσει την δυναμική που του αξίζει και όλες και όλοι οι κάτοικοι να πιστέψουν ότι στην επόμενη 5ετια:

ΝΑΙ ο ΔήμοςΚηφισιάςμπορεί να μετατραπεί σε Πρότυπο Ποιότητας Ζωής,

ΝΑΙ μπορεί να αναβαθμιστεί η καθαριότητα της πόλης μας

ΝΑΙ οι συμπολίτες μας θα έχουνστηριχθεί απόόλες τις δομές του Δήμου

ΝΑΙ θα αξιοποιήσουμε και θα αναβαθμίσουμε στο μέγιστο τις πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές του Δήμου μας

ΝΑΙ θα δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα ακούει ψηφιακά τους δημότες του

ΝΑΙ θα αξιοποιήσουμε τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία

ΝΑΙ θα μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε ένα έξυπνο προάστιο

ΝΑΙ ο Δήμος μας θαμετατραπεί σε έναν ΔήμοΠρότυποΠεριβαλλοντικήςΠροστασίας και Διαχείρισης

ΝΑΙ θα προστατεύσουμε τον παραδοσιακό χαρακτήρα της Κηφισιάς και θα αναδείξουμε την πολιτιστική κληρονομιά της Νέας Ερυθραίας

ΝAI θα αναζωογονήσουμε την τοπικήοικονομία και θα στηρίξουμε τις επιχειρήσεις.

Όπως γνωρίζεται  η νέα δημοτική αρχή θα διοικήσει τον Δήμο μας  τα επόμενα 5 χρόνια.Οπότε είναι σημαντικό να μάθουν ακόμα περισσότεροι συντοπίτες μας ότι κάτι νέο έχει δημιουργηθεί, η παράταξη ΝΑΙ για τον δήμο μας, μια ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ομάδα πέρα από ιδεολογικές αφετηρίες.

Μια ομάδα ηοποίαέχειστόχο να αγκαλιάσει την τοπικήκοινωνία, χωρίςδιαχωρισμούς και διακρίσεις, βάζοντας το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ.

kasnaferis-xupolutas1Επειδή όλοι γνωρίζετε ότι είμαι άνθρωπος του αθλητισμού, ο ποιο σημαντικός κρίκος σε μια ομάδα είναι ο ηγέτης, ο  COACH. Και εμείς είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή. Τον Βασίλη Ξυπολυτά, τον αυριανό Δήμαρχο μας.

 Ο Βασίλης με ενέπνευσε να συστρατευθώ μαζί του, καθώς διέκρινα σε αυτόν τον δυναμισμό, την τεχνογνωσία και την  αποφασιστικότητα να σκύψει  στα προβλήματα των δημοτών και  να δώσει τις μάχες του για τον Δήμο μας χωρίς αγκυλώσεις και εγωισμούς.

Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Δήμαρχος που χρειάζεται ο Δήμος, διότι διαθέτει φρέσκιες ιδέες, συγκεκριμένες εφαρμόσιμες προτάσεις, υλοποιήσιμο σχέδιο και το βασικότερο… διαθέτει  κατάρτιση και  εμπειρία από θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Ο Βασίλης συνθέτει μια πολύ δυνατή αυτοδιοικητική ομάδα. Σε αυτήν την ομάδασυμμετέχω και εγώ, γιατίπιστεύω ότι η ΕΝΕΡΓΗ συμμετοχή στα κοινά του δήμου μας είναι επιβεβλημένη, και η προσφορά είναι στάσηζωής.

Όπως γνωρίζετε έχει αλλάξει ο εκλογικός νόμος.  Στις επόμενες εκλογές θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε έως 4 σταυρούς, σε όποια πρόσωπα επιθυμείτε, ανεξαρτήτως τοπικής κοινότητας. Θα μπορείτε να ψηφίσετε έως 4 υποψηφίους, όποιους εσείς επιθυμείτε, ανεξάρτητα τοπικής κοινότητας που έχουν επιλέξει να εκλεγούν.

Οπότε είναι σημαντικό για ΕΜΕΝΑ, να έχω την στήριξη σας, και ζητώ από εσάς την 1 από τις 4 ψήφους που έχετε δικαίωμα να βάλετε.

Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δεσμευτώ σε μια σχέση ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης, μια σχέση σε στέρεες βάσεις, όπου όλες και όλοι θα γνωρίζετε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχετε την δική σας φωνή, η όποια θα μάχεται, θα διεκδικεί και θα παλεύει για όλες τις γειτονιές της Κηφισιάς.»