Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στην Ανθοκομική

kifisia-grigorakos-mitsotakis
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκεύθηκε και το περίπτερο της Κηφισιάς. Εδώ με τον εκδότη Γιάννη Γρηγοράκο

Την Πρωτομαγιά διάλεξε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης να επισκευθεί την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς αλλά και να κάνει μια βόλτα στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς.

xiotakis-mitsotakis
Στην είσοδο του Ηλεκτρικού με τον Βασίλη Ξυπολυτά, τον Χάρη Κατέρη, τον Νίκο Χιωτάκη, τον Κώστα Χατζόπουλο, τον Δημήτρη Σύριο και τον Γιάννη Παντελεάκη

 

Πολλοί οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος, μην ξεχνάμε άλλωστε πως η πόλη μας είναι προπύργιο της γαλάζιας παράταξης, που τον συνόδευσαν, με πρώτο φυσικά τον δήμαρχο της Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Γιώργο Παπαδόπουλο.

anthokomiki-mitsotakis
Στο περίπτερο των Κηφισιωτώνμε τον Γιώργο Θωμάκο, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, την πρόεδρο των Κηφισωτών Βάσω Τσαλαβούτα και τον Βασίλη Ξυπολυτά

Δεν έλλειψαν από δίπλα του άλλωστε και ο πρώην δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης αλλά και ο νυν υποψήφιος και εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Ξυπολυτάς.

mitsotakis-mareva
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ) συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη (Α) επισκέπτονται την 69η ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς, Δευτέρα 01 Μαΐου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός μπήκε από την είσοδο του σταθμού και περιηγήθηκε σχεδόν σε όλα τα περίπτερα, φωτογραφήθηκε και αντάλλαξε ευχές για καλό μήνα με τους φυτωτιούχους αλλά και όσους βρισκόντουσαν στο πόστο τους, περίπτερα των νομικών προσώπωνκαι σωματεία.

vlaxou-anthokomiki
Η Νίνα Βλάχου με τον πρωθυπουργό στο περίπτερο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου
pirosvestes -anthokomiki
Με τους εθελοντές πυροσβέστες

Στη συνέχεια βγήκε από την είσοδο της πλατείας Πλατάνου και προχώρησε στην Κασσαβέτη όπου μπήκε και χαιρέτισε τον Γιώργο Βάρσο και τους εργαζόμενους της κηφισιώτικης επιχείρησης.

varsos-mitsotakis
Ο Γιώργος Βάρσος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τέλος κατευθύνθηκε στο εμπορικό κέντρο της Λεβίδου και Κολοκοτρώνη όπυ μίλησε στους εκατοντάδες συγκεντρωμένος πολίτες.

mitsotakis-emporikoΠροεκλογική φυσικά η εμφάνισή του αλλά η διαφήμηση που έκανε στην Ανθοκομική ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών.