Οι επιπτώσεις από την Κλιματική Αλλαγή στο Κέντρο Γαία

panel-gaia
Στο πάνελ των ομιλητών από αριστερά Τάσος Γιαννίτσης, Θοδωρής Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και Εμμανουέλα Δούση

Στο πλαίσιο του νέου κύκλου ομιλιών για τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε ομιλία στο Κέντρο Γαία στο αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής», ανοικτή συζήτηση τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Το θέμα της συζήτησης ήταν   «Οι Επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής και στην Οικονομία και την Γεωπολιτική» με σημαντικούς ομιλητές από τον χώρο της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας.

Δυσοίωνα θα μπορούσαν να πουν ορισμένοι τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την συζήτηση αλλά πάντα υπάρχει το παραθυράκι του ανθρώπινου παράγοντα και της καλής θέλησης και αυτό προσπάθησαν να αναδείξουν οι ομιλητές, Τάσος Γιαννίτσης, Ομότιμος Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών, π. Υπουργός, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒ, Πρόεδρος Titan Cement Group και Εμμανουέλα Δούση, Kαθηγήτρια στο ΕΚΠΑ, στην έδρα UNESCO για τη Διεθνή Κλιματική Διπλωματία

Το πρόγραμμα συντόνισε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Θοδωρής Γεωργακόπουλος ενώ προλόγισε η πρόεδρος του Κέντρου Γαία- Μουσείου Γουλανδρή, Φάλη Βογιατζάκη.