Όταν τα ρολόγια γίνονται το επίκεντρο στις ταινίες του Hollywood!

rologia

Τα ρολόγια στις ταινίες έχουν συναρπάσει πολλές φορές τους θαυμαστές του είδους και έχουν γίνει αγαπημένο αντικείμενο συλλογών περισσότερο και από μια  λήψη αυτόγραφου από τον πρωταγωνιστή! Το ρολόι του Κρίστιαν Μπέιλ στην ταινία«American Psycho», τοRolex GMT του Μάρλον Μπράντο στο «Αποκάλυψη Τώρα», το ρολόι Casio στον καρπό του ΜάικλΤζέιΦοξ στο «Backtothe Future», το Submariner 6538 του περίφημου πράκτορα  James Bond Σον Κόνερι στο Dr. No και πολλά άλλα κομμάτια έγιναν αρκετά διάσημα μεταξύ των συλλεκτών με τις ταινίες στις οποίες συμμετείχαν.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ένα ρολόι έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στην πλοκή της ταινίας. Η επική ταινία επιστημονικής φαντασίας του Κρίστοφερ Νόλαν «Interstellar» δεν θα ήταν η ίδια χωρίς το ρολόι χειρός του Μάθιου Μακόναχι. Λίγο πριν ξεκινήσει να αφήσει τη Γη και τον γαλαξία μας ως ο πιλότος διαστημικού σκάφους, ο Κούπερ έδωσε το ρολόι ως αναμνηστικό στην 10χρονη κόρη του για να συγκρίνει τους σχετικούς χρόνους για το πότε θα επέστρεφε. Αργότερα χρησιμοποιεί το ρολόι από μέσα για να επικοινωνήσει μαζί της σε διαφορετικές χρονικές περιόδους χειραγωγώντας τον λεπτοδείκτη του ρολογιού χειρός καιχρησιμοποιώντας τον κώδικα Μορς για να μεταδώσει τα κβαντικά δεδομένα που συλλέγονται σε μια τέταρτη διάσταση, επιτρέποντας έτσι την επιβίωση της ανθρωπότητας.Το ρολόι έγινε γνωστό από τους οπαδούς της ταινίας ως ρολόι «Murph» και τελικά κυκλοφόρησε στην αγορά από το 2019.

watces1Όπως συμπεραίνουμε, τα ρολόγια δεν είναι απλά ένα μέσο για να δούμε την ώρα αλλά και ένα ιδιαίτερο σύμβολο γοητείας και στιλ! Στολίζουν κομψά τον καρπό του άνδρα και της γυναίκας δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στο συνολικό outfit. Στο Kosmima24 θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια που θα σας συνοδεύουν στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Κλασικές και μοντέρνες συλλογές από γνωστές μάρκες όπως Oozoo, Guess, JCoo, LeeCooper, Caterpillar, Buler, Maserati και πολλές άλλες θα σας εντυπωσιάσουν με τα υπέροχα σχέδια και τις εξαιρετικές τιμές τους! Κάθε παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr αποστέλλεται εντελώς δωρεάν σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε με τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας. Αποκτήστε το ρολόι που ταιριάζει στο στιλ σας εύκολα και με ασφάλεια με την εγγύηση του kosmima24!kosmima24