Πολιορκία στη ΔΟΥ Κηφισιάς

ΔΟΥ Κηφισιάς κόσμος

Μετά το παρατεταμένο κλείσιμο της Εφορίας Κηφισιάς λόγω κρουσμάτων κορονοϊού «πολιορκήθηκε» με το άνοιγμά της, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.  Πολλές οι υποθέσεις που συνήθως επιλύονται τον Σεπτέμβριο και ψηφιακά μόνο λίγες οι εργασίες που μπορούν να γίνουν. Μόνο άμα θέλεις να πληρώσεις σου επιτρέπει εύκολα το σύστημα να το κάνεις. Για τις περισσότερες από τις εργασίες, ειδικά υποθέσεις μητρώου θα πρέπει να παραμείνεις στην ουρά. Και πλέον οι ουρές είναι μεγάλες και εκτός κτιρίου.

Ευτυχώς ο καιρός είναι ιδανικός, ούτε  ζέστη, ούτε βροχή αλλά ο συνωστισμός αναμενόμενος. Παρά τον μεγάλο ελεύθερο χώρο που υπάρχει μπροστά από το κτίριο της Εφορίας δεν ριψοκινδυνεύει κανείς να χάσει τη σειρά του. Έτσι περιορισμένος ο αριθμός των ατόμων μέσα, απεριόριστος έξω, στα σκαλιά.

Δύσκολη και η τηλεφωνική επικοινωνία. Μάλλον από τον όγκο των τηλεφωνημάτων που δέχονται δείχνει αδύνατη η οποιαδήποτε επικοινωνία.  Αν πάντως το θέμα σας δεν επείγει, αναβάλλετε τη διεκπεραίωσή του. Θα έρθουν και καλύτερες μέρες και ίσως κάποτε να υπάρξει πραγματικά ψηφιακή εποχή στις περισσότερες από τις συναλλαγές μας με το κράτος.