Ποπ, ροκ, χιπ χοπ ρυθμοί στο Άλσος Κηφισιάς

stavendo-adamou1
"Για σένα" (τελευταία τους επιτυχία) και το εκρηκτικό δίδυμο επί το έργω

Δεύτερη φορά το Άλσος της Κηφισιάς (“Δ. Ζωμόπουλος”) υποδέχεται στη σκηνή τον Stavento και την Ήβη Αδάμου, το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι αυτή τη φορά από το ΝΠΔΔ “Δ. Βικέλας. Οι τραγουδιστές ξεκίνησαν στη διαπασών με το “Δικό μου” δημιουργώντας ενθουσιώδη νεανικό ‘πανικό’. Ο λόγος για επιτυχία αποκλειστικά δική τους, που έχει κατακτήσει τα charts. Κάθε τραγούδι ενθουσίαζε μικρά αλλά και πολύ μεγάλα παιδιά, που με το ‘πρόσχημα’ της γονικής τους ιδιότητας λικνίζονταν μαζί με τα βλαστάρια τους σε ποπ, ροκ, χιπ χοπ ρυθμούς.

banda-stavendo1
Και η φοβερή μπάντα επί τω έργω

Και η νύχτα έμοιαζε μέρα στο Άλσος από τα πολύχρωμα φωτορυθμικά, τις παιδικές ενθουσιώδεις …κραυγές, τα χειροκροτήματα, τους φακούς των τηλεφώνων, τα live stories που γέμιζαν ασταμάτητα τα εκατοντάδες κινητά ενώ οι ακτίνες λέιζερ σάρωναν ρυθμικά τον ουράνιο θόλο, που έμοιαζε ‘ηλιόλουστος’ μέσα στη ζεστή φθινοπωρινή νύχτα.

ioli1
Όλοι λάτρεψαν και την Ιόλη

Λίγο πριν ανέβουν οι Stavento και Ήβη προηγήθηκε η επίσης σπιντάτη Ιόλη Πενταρά, μαζί με την υπέροχη μπάντα από τους Αλέξανδρο Δημόπουλο (καλλιτεχνική διεύθυνση-πλήκτρα), Θανάση Γιαννίτσα (μπάσο), Πάνο Γεωργακόπουλο (τύμπανα), Γιάννη Λυμπεράκο (κιθάρα), Φωτεινή Αναστασιάδου (φωνητικά, ακορντεόν).

leizer-stavendo1
Ακτίνες λέιζερ χρωμάτισαν τη συναυλιακή βραδιά

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρών, όπως πάντα κοντά στα νιάτα. Τους καλλιτέχνες προλόγισαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη (η συναυλία συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Αττικής) και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Δ. Βικέλας” Νίνα-Ασπασία Βλάχου.

kefalogianni1
Στην άφιξη Stavento Ήβης υποδοχή από την Αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλογιάννη και την Πρόεδρο του ‘Βικέλας΄ Νίνα Βλάχου

Η νεανική υπερπαραγωγή είχε τη σφραγίδα της Solar Production του αεικίνητου Λάζαρου Ρωμανίδη.