Αθλητική άνοιξη στην Κηφισιά

athlitikianoixi1a

Ο ανοιξιάτικος καιρός με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές που συμμετείχαν στις διοργανώσεις του Δήμου Κηφισιάς να απολαύσουν απερίσπαστοι το άθλημά τους.

Αρχής γενομένης από τους διασχολικούς προκριματικούς αγώνες «Δροσίνεια» για τα σχολεία της περιοχής μας που έγιναν στα μέσα Μαρτίου για το βόλεϊ και το μπάσκετ και αρχές Απριλίου για το ποδόσφαιρο με την τελική φάση για όλα τα αγωνίσματα να γίνεται την Κυριακή 14 Μαΐου. Πάνω από 300 μαθητές από τις δημοτικές ενότητες της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης συμμετείχαν σ’ αυτή την καθιερωμένη διοργάνωση της πόλης μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά των δημοτικών της Κηφισιάς να έρθουν πιο κοντά.

athlitikianoixi2a

Η δεύτερη μεγάλη αθλητική διοργάνωση ήταν την Κυριακή 9 Απριλίου, όπου διεξήχθη ο 4ος αγώνας Δρόμου ATTIKA RUN & FUN στους δρόμους της Κηφισιάς, σε μια διαδρομή 10 και 5 χλμ για μεγάλους και 1 χλμ για παιδιά. Τη συνδιοργάνωση είχε η εταιρία FEEL GOOD Sports Club, ο Δήμος Κηφισιάς και ο Βικέλα, ενώ η χρηματική συμμετοχή διατέθηκε για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.
Εκατοντάδες δρομείς από την πόλη μας και όχι μόνο έτρεξαν μέσα από τους δρόμους της πόλης, ενώ η Τροχαία Κηφισιάς βοήθησε ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με ασφάλεια.
Νικητές αναδείχθηκαν:
Στα 5 χιλιόμετρα ανδρών 1ος ο Δημακουλέας Γιάννης, 2ος ο Πανταζής Δημήτριος, 3ος ο Βαρδάκης Γιώργος.
Στα 5 χιλιόμετρα γυναικών 1η Τσουπάκη Ειρήνη, 2η η Παντέρη Βασιλεία,3η η Αναστασιάδου Δήμητρα.
Στα 10 χιλιόμετρα ανδρών 1ος ο Νικολάου Κώστας, 2ος ο Παπαδόπουλος Ευθύμιος,3ος ο Χελβατζιάν Κάρλος.
Στα 10 χιλιόμετρα γυναικών 1η η Μπανανά Ειρήνη,2η η Ιωάννου Διονυσία, 3η η Τσουκνάκη Δέσποινα.
Στο1 χιλιόμετρο αγοριών 1ος ο Χρυσόγελος Κωνσταντίνος, 2ος ο Αθανασίου Θάνος, 3ος ο Σωτηρόπουλος Γιώργος .
Στο 1 χιλιόμετρο κοριτσιών 1η η Βωσινιώτη Μαριέτα & Μπελεμέζη Δέσποινα, 2η η Μπερτόλη Ασπασία.

Τέλος Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη διεξήχθηκαν οι 3οι Διαδημοτικοί Αγώνες Τένις, μεταξύ των Δήμων Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Χαϊδαρίου, Βριλησσίων και Πεύκης/Λυκόβρυσης. Οι προκριματικοί αγώνες έγιναν στα γήπεδα του Ζηρινείου, της Νέας Ερυθραίας και της Κάτω Κηφισιάς, ενώ οι ημιτελικοί και τελικοί στα γήπεδα της οδού Όθωνος.

Την 1η θέση πήρε ο Δήμος Κηφισιάς με 4 χρυσά, 4 αργυρά, 5 χάλκινα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Δήμος Πεύκης Λυκόβρυσης με 1 χρυσό και 2 αργυρά, στην 3η θέση ο Δήμος Αμαρουσίου με ένα χρυσό, στην 4η θέση ο Δήμος Χαϊδαρίου με 1 χάλκινο και 5ος ήρθε ο Δήμος Βριλησσίων.