Η πίτα των τροβαδούρων της Κηφισιάς

trovadouroi

Την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή του πραγματοποίησε ο καλλιτεχνικός και πολιτιστικός Σύλλογος

«Τροβαδούροι της Κηφισιάς» την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, κόβοντας παράλληλα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Αιγυπτιωτών Ελλήνων Κηφισιάς.

Καλωσόρισμα και χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ολυμπία Καλού και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, νάυαρχος ε.α. κ. Μάρκος Μάστρακας, ο οποίος ανέγνωσε και τα πεπραγμένα του 2015.

Η υπεύθυνη των οικονομικών, κ. Πάτρα Ρουσάκη, ανέγνωσε τα οικονομικά μεγέθη του συλλόγου και στη συνέχεια ζητήθηκε από τη Γεν. Συνέλευση η απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη επί των πεπραγμένων και των οικονομικών, η οποία και ελήφθη από τα μέλη της Γ.Σ.

Στη συνέχεια, ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Τροβαδούρων, μαέστρος κ. Φίλιππος Χίου, συνόδεψε στο πιάνο την εκλεκτή καλλιτέχνιδα Ζωή Θεοδωροπούλου, η οποία παρουσίασε ένα μπουκέτο ελληνικών συνθέσεων, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και η διανομή από τις κυρίες του Δ.Σ. στα μέλη και τους φίλους προσκεκλημένους.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο πρόεδρος του Άστεως Αιγυπτιωτών Ελλήνων Κηφισιάς, τέως δ/ντής της Ελληνογαλλικής Σχολής, κ. Γεώργιος Οικονομίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, κ. Γ. Θωμάκος, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη και πολλοί φίλοι του σωματείου.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΑΚΑΣ