Καλοκαιρινά βράδια με θεάματα  

Κηφισιωτικες Ιστοριες

 

 Ξεχωριστές εκδηλώσεις διακρίναμε, εκτός όλων των άλλων, που θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο  και τις παρουσιάζουμε :

γαλλικός κινηματογράφος
γαλλικός κινηματογράφος

 Δευτέρα 6 Ιουνίου, 8.45 μ.μ.: Γαλλικό σινεμά στο ΚΕΜΜΕ με την ταινία «2 Automnes, 3 Hivers» του Στεμπ. Μπετμπεντέ. Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία.

Δευτέρα 6 Ιουνίου, 7.00 μ.μ.: 2η Ενιαία Καλοκαιρινή εκδήλωση τρίτης ηλικίας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς.  Ανάμεσα στις εκδηλώσεις παρουσίαση του βιβλίου «Ανέκδοτες Κηφισιώτικες Ιστορίες» του Μιχάλη Αποστολίδη των εκδόσεων “Κηφισιά” από τη Δρ. Λάουρα Αλιπράντη και τον Πάνο Ραυτόπουλο,μελωδίες από τη χορωδία του ΚΑΠΗ και χοροί από το χορευτικό τμήμα,  παρουσίαση του έργου «Το μυστικό της  Κοντέσας Βαλέρενας» του Γρηγόριου Ξενόπουλου από τη θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ σε επιμέλεια – σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου και μουσική επιμέλεια Πέτρου Γιακουμή. Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Θεώνη Κουτέλα, Έφη Καβαλιέρη, Σωτήρης Θεοχαρόπουλος,  Έφη Φραμπίτση,,Σταματίνα Σταυριανού, Πέτρος Γιακουμής. Η γιορτή θα ξεκινήσει από το πρωί στα κατά τόπους ΚΑΠΗ.

Τρίτη 7 Ιουνίου, 8:30 μ.μ.: Το Κ.Ε.Μ.Μ.Ε. και ο Γιάννης Τσιάμας παρουσιάζουν μία οπτικοακουστική περιπλάνηση μουσικής και χορού σε όλο τον κόσμο. Μια φαντασμαγορία ήχων και χρωμάτων της μουσικής και χορευτικής τέχνης σε μια ποικιλία μορφών της. Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία.

Τρίτη 7 Ιουνίου, 9.00 μ.μ.: Έναρξη των παραστάσεων «Θεατρικά Βραβεία Κηφισιάς» βραβείαμε το μουσικοθεατρικό έργο «Βίρα τις άγκυρες», των Ρέππα, Παπαθανασίου από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το  Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου. Καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ είναι ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής για τα βραβεία μαζί με τις Κική Αυγουστάτου και Αννέτα Μολύβα.

Πέμπτη 9 Ιουνίου, 9.00 μ.μ.: «Μουσικές αποχρώσεις» με τον Αλέξη Μουζουράκη και την Ισπανίδα Σουζάνα Πριέτο, στο Αίθριο της Πινακοθήκης Κουβουτσάκη, στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν το «Φόρουμ για την Κηφισιά» και ο «Σύλλογος των Φίλων της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς».ορχιστρα

 Πέμπτη 9 Ιουνίου, 8.45 μ.μ.: Γαλλικό σινεμά στο ΚΕΜΜΕ με την ταινία «Quai d’Orsay» του Μπερτράν Ταβερνιέ. Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία.

Παρασκευή 10 Ιουνίου, 9.00 μ.μ.: Στο πλαίσιο του θεσμού «Θεατρικά Βραβεία Κηφισιάς» η παράσταση του Λαϊκού Θεάτρου Νέας Ερυθραίας με το έργο «Βαριέμαι!» του Ρικάρντο Ταλέσνικ.

Σάββατο 11 Ιουνίου, 9.00 μ.μ.: Στο πλαίσιο του θεσμού «Θεατρικά Βραβεία Κηφισιάς» η παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φεντερίκο  Γκαρθία Λόρκα από το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας».

 Κυριακή 12 Ιουνίου, 9.00 μ.μ.: Στο πλαίσιο του θεσμού «Θεατρικά Βραβεία Κηφισιάς», το έργο «ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα.

Δευτέρα 13 Ιουνίου, 8.45 μ.μ.: Γαλλικό σινεμά στο ΚΕΜΜΕ με την ταινία «9 Mois» του Αλμπέρ Ντυποντέλ. Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία.

Πέμπτη 16 Ιουνίου, 8.45 μ.μ.: Γαλλικό σινεμά στο ΚΕΜΜΕ με την ταινία «Week-ends» της Αν Βιλασέκ. Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία.