Υποψήφιος…. εξ ουρανού

Καραγιάννης

Όταν είσαι κοντά στα πράγματα δεν βλέπεις καθαρά. Έτσι λοιπόν, με το να τρέχουμε από εκδήλωση σε εκδήλωση στην πόλη μας δεν πήραμε είδηση και χρειάστηκε να ενημερωθούμε από το ekklisiaonline.gr,  ότι όχι μόνο είναι υποψήφιος δήμαρχος ο εκδότης Ανδρέας Μ. Καραγιάννης επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΚΗΦΙΣΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ αλλά βασικό του μέλημα είναι να φτιάξει το σπίτι του Παύλου Μελά.

Για την ύπαρξή του ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο του συλλόγου “Μίκης Ζέζας” για τη διάσωση του σπιτιού του Παύλου Μελά, Γιάννη Μελά. Ενός συλλόγου που έκανε και κάνει πολλά για τη διάσωση της ιστορικής οικίας.

Και όλα αυτά φωτογραφημένος όχι μπροστά στο σπίτι του μακεδονομάχου αλλά στο ιστορικό Πύργο της Κηφισιάς. Στο site διαβάζουμε και άλλα για το φιλόδοξό του πρόγραμμα για μια πόλη που ακόμα δεν τον γνωρίζει και από ό,τι φαίνεται ούτε και αυτός γνωρίζει ιδιαίτερα καλά.

Από ότι αναφέρει όμως είναι έτοιμος να δώσει τον αγώνα, μαζί με άλλους νέους άφθαρτους επιτυχημένους επαγγελματικά ανθρώπους για την πόλη που γεννήθηκαν αυτοί και τα παιδιά τους.