Διάρρηξη και βανδαλισμός Φαρμακείου στο Άστυ

bandalismos1

Τρομερή εικόνα καταστροφής της περιουσίας τους χωρίς λόγο, αντίκρυσαν οι ιδιοκτήτες φαρμακείου στο Άστυ Αιγυπτιωτών, το πρωί της Πρωτομαγιάς, ειδοποιημένοι από τους περιοίκους.

farmakeio-mpogdanos

Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου κ. Μπογδάνος, άγνωστοι μπήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Απριλίου στο κατάστημα αφού διέρρηξαν την είσοδο, σπάζοντας τα λουκέτα ασφαλείας. Μέσα αφού έκλεψαν τα χρήματα από το ταμείο, τα οποία ήταν αρκετά λόγω του τριημέρου, έψαξαν και σε άλλα σημεία αλλά αφού δεν βρήκαν άλλα μετρητά προέβηκαν σε μεγάλη καταστροφή ρίχνοντας κάτω συνταγές, φάρμακα, σπάζοντας διάφορα αντικείμενα και ποδοπατώντας τα. Δεν πήραν ναρκωτικά οπότε όπως εικάζει ο κ. Μπογδάνος δεν ήταν ναρκομανείς.

Μια πελάτισσα του φαρμακείου και κάτοικος του Άστεως μας είπε πως τελευταία έχουν σημειωθεί πολλές κλοπές σε σπίτια, είτε μπαίνοντας από μπαλκόνια είτε παραβιάζοντας πόρτες.

diarriksi1
Αφού σπάσανε τις κλειδαριές σήκωσαν το ρολό, ξήλωσαν το γραμματοκιβώτιο και το έβαλαν σαν στοπ για να μπουν στο φαρμακείο

Ο πρόεδρος του Άστεως Αιγυπτιωτών Μάρκος Μάστρακας μας κοινοποίησε την επιστολή που έστειλε στον Διοικητή Ασφαλείας Κηφισιάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος έχει αναφέρει πολλές φορές ότι μετά από τις περιπολίες της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που έχει προσλάβει ο Δήμος έχουν μειωθεί οι παραβατικές συμπεριφορές στην πόλη μας. Μήπως αυτό δεν αρκεί και χρειάζονται πιο δυναμικές ενέργειες εκ μέρους της Πολιτείας;

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ & ΑΙΤΗΜΑ ΑΣΤΕΩΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ!…
Αξιότιμε κύριε Διοικητά Α.Τ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ,
Μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι η διάρρηξη και πρόκληση τεραστίων ζημιών του Φαρμακείου μας (στη Πλατεία Ηρώων Αιγυπτιωτών),  που έγινε προφανώς  τις  μεταμεσονύκτιες ώρες, όπως ήδη σας καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί αρμοδίως από την ιδιοκτησία του, έχει προκαλέσει σε όλους τους κατοίκους του φιλήσυχου  Άστεώς μας αίσθημα τεράστιας πίκρας για τη προκληθείσα ζημία ως και ανασφάλειας όπως και προ ολίγου καιρού από τη κλοπή αυτοκινήτου Μέλους του ΔΣ / ΟΣΑΕ στην Αθ. Διάκου έμπροσθεν της Πολ/κίας μας Νο. 2!….
Κατόπιν τούτου παρακαλούμε και αιτούμε ευλόγως την άμεση λήψη πρόσθετων καταλλήλων μέτρων αστυνομικής προστασίας από μέρους σας, τόσο των κατοίκων όσο και των οικιών / καταστημάτων μας, από διάφορους εγκληματίες και παραβατικά άτομα που δρουν ως φαίνεται ανενόχλητα στη περιοχή μας!
Αναμένοντας απάντηση παραμένουμε στη διάθεσής σας για τυχόν διευκρινήσεις και συντονισμό απαραιτήτων ενεργειών ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες και εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους συγκατοίκους μας!…
Με εκτίμηση εκ μέρους του ΔΣ/ΟΣΑΕ,
Υποναύαρχος ΠΝ (εα) Μάρκος Μάστρακας,
Πρόεδρος ΔΣ/ΟΣΑΕ