Δωρεά στη μνήμη της Λήδας Βαρδινογιάννη

paidia-tis-gis1

Αντιπροσωπεία του σωματείου  «Παιδιά της Γης» αποτελούμενη από την πρόεδρο Αθηνά Γιαννούλη και την Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, επισκέφτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς, προκειμένου να δωρίσουν 200 παιδικές ασπίδες προστασίας από τον κορωνοϊό στη μνήμη της αείμνηστης ιδρύτριας του Σωματείου, Λήδας Βαρδινογιάννη. Τα πακέτα με τις μάσκες παρέλαβε η πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, Κατερίνα Καραλή.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της Γης», το οποίο δραστηριοποιείται από το 1996, τα τελευταία χρόνια της κρίσης έχει αναλάβει τη σίτιση 17 οικογενειών που έχουν ανάγκη στην περιοχή μας, όπου και εδρεύει, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει προβεί μεταξύ άλλων και στις εξής δωρεές:

-Διάθεση 600 κιλών τροφίμων μακράς διαρκείας, στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα.

-Διάθεση 1600 βρεφικών ειδών στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

-Διάθεση ιατρικών μασκών στους εργαζόμενους στον Δήμο Κηφισιάς και στο Ε.ΚΑ.Β. Χαλκίδας.

-Διάθεση τροφίμων σε άπορες οικογένειες στον Δήμο Κηφισιάς και στην ενορία Αγίας Μαρίνας- Εκάλης.

-Εις μνήμην του αείμνηστου Δρακούλη Γουρδομιχάλη, η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Σωματείο.

-Διάθεση ρούχων και παιχνιδιών στον Σύλλογο Πολυτέκνων που εδρεύει στην οδό Ακαδημίας.

-Διάθεση και δύο αποστολές επίπλων σε έξι άπορες οικογένειες στο Αγρίνιο, με προσωπικά έξοδα της Προέδρου κας Αθηνάς Γιαννούλη και του μέλους του σωματείου κ. Γιώργου Γουρδομιχάλη αντίστοιχα, για την καταβολή των μεταφορικών.

– Προσφορά κρεατικών κατά την εορταστική περίοδο από την Φάρμα Κατερίνα στη Μαγούλα και διάθεσή τους σε 150 οικογένειες που έχουν ανάγκη στη Νίκαια, μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Νίκαιας.

– Δωρεά παιδικών παπουτσιών από εταιρεία της Ίου Κυκλάδων στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδικής προστασίας στον Πειραιά.

-Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα, μέσω Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Εκάλης.

Το Σωματείο εύχεται Καλή Χρονιά στους πολίτες της Κηφισιάς και ευελπιστεί να τους έχει όλους πάντοτε συμμάχους στο έργο του.