Επι…μένουμε Ανθοκομική  –  Κερδίστε λουλούδια

διαγωνισμοί, διήγηση, φωτογραφία

23 Απριλίου έως 10 Μαΐου ήταν προγραμματισμένη η φετινή 66η Διοργάνωση της Ανθοκομικής Έκθεσης. Αν θα ματαιωθεί ή θα αναβληθεί δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Εμείς πάντως «Επιμένουμε Ανθοκομική» και την κρατάμε ζωντανή με τη συνδρομή των αναγνωστών μας, του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού Πηλίου, του Πορφυρογένειου ίδρυμα Αγριάς Βόλου, «Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» και άλλων φορέων και συνεργατών.

Ξεκινάμε με Διαγωνισμούς.

Πάρτε μέρος και κερδίστε φυτά για τα μπαλκόνια σας. Στολίστε τους κήπους σας.

Φωτογραφίες, διηγήσεις, συνταγές.

  • Η Άνοιξη έρχεται. Φωτογραφίστε το μπαλκόνι σας. Φωτογραφίστε τον κήπο σας. Στείλτε 3 ευκρινείς φωτογραφίες. Ευπρόσδεκτες φωτογραφίες με χιούμορ.
  • «Μια φορά στην Ανθοκομική Έκθεση». Διηγηθείτε μια ανάμνησή σας, μια βόλτα σας στην Ανθοκομική Έκθεση από το πρόσφατο ή το απώτερο παρελθόν, έως 700 λέξεις.
  • Αυτοσχεδιάστε μαγειρεύοντας με ελιές. Μαγειρέψτε με συνταγές όπου το ένα υλικό θα πρέπει να είναι απαραιτήτως ελιές. Ελιές μαύρες ή πράσινες, μικρές ή μεγάλες, ξιδάτες ή με λεμόνι. Στείλτε τη συνταγή και δύο φωτογραφίες.

Στείλτε τη συμμετοχή σας στο kifisianews265@gmail.com ή στο efimkif@kifisianews.gr. Θα σας σταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης παραλαβής. Διαφορετικά επικοινωνήστε στο 210 8011590.

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτηθούν με τη σειρά που έρχονται.  Στόχος να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές δράσεις, εκθέσεις, εκδόσεις, ημερίδες.

Δεκτές συμμετοχές έως τις 20 Μαΐου.

Οι επιτροπές θα ανακοινωθούν προσεχώς. Στόχος ένα λουλούδι για όλους όσους συμμετέχουν.

Επι…Μένουμε Ανθοκομική, μεταδίδουμε το μήνυμα της Άνοιξης.