Η Κηφισιά πάντα πρωτοτυπεί!!

dexameni-alsos

Πριν λίγες μέρες σάλος έγινε στο διαδίκτυο με το περίφημο «μπαμπουλωμένο» μπαλκόνι, το οποίο ο εργολάβος αντί να πάρει μέτρα για την καθαίρεσή του και την ανακατασκευή του, απλά το σκέπασε σαν την βιαστική νοικοκυρά.balkoni-syggrou1

Έλα όμως που στην Κηφισιά έχουμε το copy right! Και αυτό γιατί εδώ και δύο χρόνια σε περίοπτη θέση βρίσκεται η περίφημη δεξαμενή, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης στην πλατεία Πλατάνου, την οποία σε αυτοψία οι μηχανικοί είχαν ενημερώσει τον Δήμο ότι είναι επικίνδυνη να πέσει λόγω φθοράς στον σιδερένιο σκελετό της. Έγιναν κάποια έργα αντιστήριξης μέχρι να αντικατασταθεί στην πρότερή του μορφή γιατί αποτελεί ένα μνημείο που κοσμεί την πλατεία της Κηφισιάς.

Από τότε απλά η δεξαμενή είναι σκεπασμένη με ένα πανί και το λογότυπο της Ανθοκομικής αφού αποτελεί στοιχείο του Άλσους Κηφισιάς. Και μπορεί να μην αποτελεί όπως το μπαλκόνι κίνδυνο για τους περαστικούς, είναι όμως επικίνδυνο για την καλαισθησία μας  ένα κουρέλι παρατημένο στην πλατεία, την πόλη ομορφιάς όπως σε κάθε τόνο διατείνεται ο Δήμαρχός μας.

Διαβάστε την σχετική αρθρογραφία για τον υδατόπυργο και την ιστορία του:

https://www.kifisianews.gr/mporei-na-episkeyastei-sth-uesi-toy-o-ydatopyrgos