Ο  Γιώργος Θωμάκος «θωρακίζεται»

thomakos-skordilis
Στη φωτογραφία, ορισμένοι από τους συνεργάτες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης‘’αλλάΖΩ την πόλη μου’’, Νίκος Κατσής, Νίκος Ρούσσος, Βασιλική Κόκκαλη,  Μιχάλης Μαρκόπουλος Κώστας Λάσκαρης, Μαρία Κεφαλά, Μαρία Λεγάντη και  Θωμάς Κωφός

Ζυμώσεις γίνονται στις δημοτικές παρατάξεις, ώστε να φτάσουν στην εκλογική μάχη όσο γίνεται πιο ενισχυμένες. Το πάνω χέρι στις ετοιμασίες φαίνεται ότι έχει η παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, ο οποίος πριν τις γιορτές παρουσίασε την συνεργασία του με την τελευταία δήμαρχο Εκάλης και πρώην δημοτικό σύμβουλο Βάσω Σπηλιωτοπούλου.

spiliotopoulou-thomakosΑμέσως μετά τις γιορτές έδωσε τα χέρια με έναν όχι άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης αλλά σίγουρα πολύ γνωστό και αγαπητό επιστήμονα, Ιατρό Χειρουργό και Προϊστάμενο των Τοπικών Ιατρείων του ΠΕΔΥ Νέας Ερυθραίας Θεοδόση Ευσταθιάδη.efsthatiadis-giatros

Ο Θεοδόσιος Ευσταθιάδης δήλωσε: «Η συνεργασία μου τα τελευταία 28 χρόνια με τα Τοπικά Ιατρεία Νέας Ερυθραίας και η εμπειρία μου επί 22 χρόνια στα Δημοτικά Πολυιατρεία του Δήμου Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας-Εκάλης θεωρώ πως θα είναι χρήσιμα στοιχεία για τον Δήμαρχο Κηφισιάς- Γιώργο Θωμάκο και τους πολίτες του Δήμου μας. Συντάσσομαι με την παράταξη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» για το κοινό καλό και μέλλον του Δήμου μας. Επιθυμώ να αναπτύξουμε περαιτέρω τις υποδομές πρωτοβάθμιας υγείας και τις παροχές προς τους πολίτες προκειμένου να καταστήσουμε τον Δήμο Κηφισιάς -Πρωτοπόρο σε θέματα Υγείας».

Τελευταία κίνηση ήταν αυτή με τον συνεργαζόμενο δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο Γιώργο Σκορδίλη, όχι μόνο με τον ίδιο αλλά και την παράταξη «αλλάΖΩ την πόλη μου Κηφισιά -Ν.Ερυθραία- Εκάλη», στην οποία ήταν επικεφαλής στις εκλογές του ’19.

Οι δύο επικεφαλής ανέφεραν μετά την ανακοίνωση για την συνεργασία:

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ολόκληρος ο Δήμος γνωρίζει το ήθος, τη συνέπεια, εργατικότητα και το μετρήσιμο έργο του Αντιδημάρχου Γιώργου Σκορδίλη στο Πράσινο και το Περιβάλλον της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, μαζί πάντα ασφαλώς με την αρμόδια Διεύθυνση και τα συνεργεία μας. Σήμερα επισφραγίζεται η μελλοντική συνεργασία με τους αξιόλογους συνεργάτες της παράταξης  ‘’αλλάΖΩ την πόλη μου’’, δίνοντας όπως πάντα έμφαση στη συλλογικότητα και ανεξαρτησία του Δήμου μας. Δήμος Κηφισιάς- Δήμος Ομορφιάς με την Ενότητα μας.

Ο Γιώργος Σκορδίλης επεσήμανε: «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία για το καλό της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, έχοντας καταγράψει ήδη ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο μας. Η συνεργασία μας αποδίδει καρπούς, ενδυναμώνει την προοπτική του Δήμου μας για τη νέα εποχή και πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να συνεχίσει το έργο της με τον σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο ως επικεφαλής και στην επόμενη δημοτική περίοδο. Ενώνουμε δυνάμεις γιατί μαζί δίνουμε λύσεις για Δήμο Πράσινο και Σύγχρονο».