Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Εργαζομένων

xara-menti
Η Χαρά Μεντή από την Υπηρεσία Πρασίνου ήταν η τυχερή της ημέρας. Εδώ με την Μαρία Περάκη

Σε μια όμορφη και γιορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Κηφισιάς το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στη Βίλα Μπότση στην Πολιτεία.

Ο Γιώργος Δορμούσης, πρόεδρος του Συλλόγου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι εκτός από τους εργαζόμενους ήταν πολλοί, κυρίως από την Διοίκηση του Δήμου. Μεταξύ των εργαζόμενων ήταν και τα δύο διαχρονικά μέλη του Συλλόγου ο Χρήστος Βαρούχας και ο Πέτρος Παππάς ενώ η όμορφη μέρα βοήθησε να ολοκληρωθεί η εκδήλωση με επιτυχία.

trivella1
Πέτρος Παππάς, Αστερόπη Καθρεπτίδου, Αλέκα Τριβέλα καιΜαρία Περάκη

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαρίστησε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους, τους συντελεστές που συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής που δεν ήταν άλλοι από τους εργαζόμενους στο ΚΕΜΜΕ και τον Δήμαρχο Βασίλη Ξυπολητά με τον πρόεδρο Χρήστο Λούμπια, την Δημοτική Αστυνομία, τους χειριστές του ήχου και του φωτισμού, τον κ. Γιώργο Ζηγούμη που προθυμοποιήθηκε και κάλυψε μαγνητοσκοπώντας ολόκληρη την εκδήλωση, την επιχείρηση χαλβαδοποιίας Κρητικός για την προσφορά 200 τεμαχίων συσκευασμένου χαλβά για τους παρευρισκόμενους εργαζόμενους, την επιχείρηση ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ για την έκπτωση που έκανε επί του κόστους του κέτερινγκ καθώς και το SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ για την χορηγία των αναψυκτικών και των αναλώσιμων ειδών.

xypolytas-dormoysis1
Ο Βασίλης Ξυπολυτάς με τον Γιώργο Δορμούση

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς

Ο τέως Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος

Ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς  Βασίλης Βάρσος

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίλα Παπαδημητρίου

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Κοκκόλης

Ο Επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Ιωάννης Δημητρόπουλος

Η Επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Παρούσα Αγγελική Παπάζογλουkalesmenoi-ergazomenoi11

Οι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι: Ελένη Β. Βάρσου Δημήτρης Ανδρεαδακης, Γιάννης Παντελεάκης, Στάθης Κύρλος, Πέτρος Σφηκάκης, Ελένη Χρονοπούλου, Γιώργος Κασναφέρης, Ελένη Φλέγκα, Αντώνης Μπιτσάνης, Αγγελική Βαλασοπούλου, Χρήστος Λούμπιας, Ιωάννης Διονυσιώτης, Άννα Κορογιαννάκη, Λίλα Δραγώνα

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Αυλήτης, Γιώργος Σκορδίλης, Σταύρος Ζαπάντης, Νικήτας Κόκκαλης ενώ λόγω υποχρεώσεων έστειλαν τις ευχές τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Χιωτάκης (Nikos Chiotakis) και η Αντιδήμαρχος Αμαλία Βραχνού.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Κατερίνα Μουστάκη, ο εκπρόσωπος του Ζαννειου και πρώην Αντιδημάρχος Δημήτρης Λιανός και φυσικά η πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας Ασημίνα Σωτηροπούλου και τα μέλη Π. Κάτσιανου, Ν. Μαρκουτσά, και Κ. Κάσδαγλη ενώ δεν απουσίασε τόσο ο εκλεκτός και πολύτιμος φίλος Γιάννης Γρηγοράκος όπως και ο τέως πρόεδρος του Κοινωνικού Συμβουλίου Κηφισιάς Πέτρος.

patrinou1
Η Σάντυ Πατρινού λαμάνει το κομμάτι της Νομικής Υπηρεσίας από την Μαρία Περάκη
papadatou1
Αστερόπη Καθρεπτίδου, Ζωή Παπα΄δατου, Αλέκα Τριβέλα και Μαρία Περάκη
michail1
Η μαργαρίτα Μιχαήλ από την Μηχανογράνωση του Δήμου
lada1
Μαρία Περάκη και Μαρία Λαδά από την Ταμειακή
giannitsopoulou1
η Ελε΄νη Γαιννιτσοπούλου της Τεχνικής Υπηρεσίας με τον Γιώργο Δορμούση

 

 

Τις Διευθύνσεις εκπροσώπησαν λαμβάνοντας το ανάλογο κομμάτι από την πίτα οι : Μπενοβίας Ανδρέας, Χαρά Μεντή, Χριστιάνα Παπαθανασάκη, Ρόζα Λαδά, Ελένη Γιαννιτσοπούλου, Ζωή Παπαδάτου, Χάρις Φώτη, Μαργαρίτα Μιχαήλ, Αφροδίτη Ζούζια, Χριστίνα Χριστοπούλου, Μαρία Πιλάτη, Σάντυ Πατρινού, Αγγελική Βαλασοπούλου και τιμητικά εκ μέρους του ΚΕΜΜΕ και της Ένωσης Μικρασιατών η Μαρύσια Κακαβούλη.

Το τυχερό φλουρί έπεσε στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος ενώ ακολούθησε κλήρωση δώρων : Ένα διπλό εισιτήριο αεροπορικό από την εταιρεία MΥSTAKIDISTOURS και την Σοφία Μυστακίδη, ένα δώρο από το κατάστημα ZERAR στην Κηφισιά, τρία δώρα ψηφιακής τεχνολογίας από τον κ. Τσιπλάκη Τάσο, μία επιταγή 50€ από τον τέως Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, ένα δώρο από την Αντιδήμαρχο Φιλοζωίας και Ανθκομικής έκθεσης κ. Χρονόπουλου Ελένη, μία δωροεπιταγή των 40€ για το SM Θαβόπουλος, από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Αλέξη Μακρή και επιταγές των 50€ από το ΔΣ του Συλλόγου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον μπουφέ που ακολούθησε και τα όμορφα τραγούδια από τον Γιώργο και τον Κώστα και με χορό από τα μέλη του ΔΣ.

Και του χρόνου, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγους Εργαζομένων αποτελείται από τους:

 

Γιώργο Δορμούση, Μαρία Περάκη, Κατερίνα Φαρσάρη, Αστερόπη Καθρεπτίδου, Ντιάνα Τσιριμιάγκου, Γιάννη Πομόνη, Ταξιάρχη Δήμου, Νάνσυ Σακαβέλη, Αλέκα Τριβέλα, Ιωάννα Καρύδη & Ανδρέα Μπενοβία.