Κορυφαία γιορτή με θέμα την αγάπη για τον αθλητισμό!

amazwnes fvto1

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «WE ARE ONE TEAM» την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου. Οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας μαζί με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Parenting*, που παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε γονείς ΑΜΕΑ, ευχήθηκαν Καλό Πάσχα σε όλους, με έναν μοναδικό τρόπο.

*Επισημαίνεται ότι ο Οργανισμός Parenting προσφέρει συμβουλευτική & Ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε οικογένειες που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Οι αθλήτριες του συλλόγου των Αμαζόνων μοίρασαν πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά και τους γονείς που παρευρέθηκαν στον αγώνα για την PreLeague Volleyball Γυναικών.

Τα παδιά του Parenting, ανταπόδωσαν τη κίνηση αυτή, με ένα χορευτικό που παρουσίασαν στο τέλος του αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας.amea-amazwnes1

Ο σύλλογος ευχαρίστησε  την HIS για την πολύτιμη στήριξη και την κα Μήτσου για τις όμορφες λαμπάδες που δημιούργησε.koutsi-amazwnes

Ευχές για Καλό Πάσχα απηύθηνε ο πρόεδρος των Αμαζόνων κ Χάρης Ντιγριντάκης και η πρόεδρος του Parenting κ. Κατερίνα Παπαθανασίου, ενώ την εκδήλωση προλόγισε η κ. Έφη Κούτση γγ. του συλλόγου.

Δείτε τον αγώνα  με τον ΑΣ Ελπίς εδώ: