Με Μάσκα στο Παζάρι της ΠΥΡΝΑΣ

pyrna 2a
Από αριστερά, Λίνα Ευδαίμων, Δομινίκη Μινώτου, Λούσυ Κυριακού, Μαρίνα Κουρεμένου πρόεδρος της ΠΥΡΝΑΣ, Στέλλα Παρλαβάντζα, Νατάσσα Ζαπάντη και Έτυ Περέζ.

Γράφει η Μάρθα Φωτοπούλου

Το καθιερωμένο φθινοπωρινό παζάρι της Πολιτιστικής Εταιρίας ΠΥΡΝΑ πραγματοποιήθηκε κι εφέτος, στο σπίτι της ΠΥΡΝΑΣ στην οδό Κοκκιναρά 43 στη Κηφισιά, με σκοπό να στηρίξει τη λειτουργία και τις κοινωφελείς της δράσεις.

Το φετινό παζάρι ήταν όμως διαφορετικό, ήταν με μάσκα, αλλά οργανωμένο πάντα με το ίδιο κέφι και μεράκι. Ακολούθησε τα κυβερνητικά μέτρα για την ασφάλεια όλων. Περιορίστηκε ο αριθμός των επισκεπτών και αυξήθηκαν οι ημέρες λειτουργίας από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου 2020. Υπήρχε μέγιστος αριθμός εισερχομένων ανά μιάμιση ώρα με υποχρεωτική χρήση μάσκας στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της ΠΥΡΝΑΣ.

Τα είδη στο παζάρι ήταν πολλά και ποιοτικά και σε τιμές εξαιρετικές, όπως:

Ρούχα γυναικεία καθημερινά βραδινά, κοσμήματα, τσάντες, μαντήλια, υποδήματα. Είδη σπιτιού σερβίτσια, διακοσμητικά, ασημικά, αντίκες, πίνακες. Βιβλία ελληνικά και αγγλικά, λογοτεχνίας, ιστορία της τέχνης. Παιδικά ρούχα, βιβλία και παιχνίδια. Φαγητό για το σπίτι και λαχνούς με πολλά δώρα-εκπλήξεις.

pyrna1a
Τέτα Βασιληά, Ελένη Παναγιώτου και Μαρία Πλακίδη

Στο παζάρι της ΠΥΡΝΑΣ κάναμε έξυπνες και συμφέρουσες αγορές, ενώ παράλληλα στηρίξαμε τη ΠΥΡΝΑ και τις κοινωφελείς δράσεις της σε μία δύσκολη συγκυρία.

Και του χρόνου με καλύτερες συνθήκες.

 

 

 

Τέτα Βασιληά, Ελένη Παναγιώτου και Μαρία Πλακίδη