Πιο φτωχή η Αυτοδιοίκηση της Κηφισιάς

Τηλέμαχος

Μαύρη ξεκίνησε η χρονιά για τον Δήμο μας και την Αυτοδιοίκηση με την απώλεια του Τηλέμαχου Τσιλιγκίρη, ενός ανθρώπου σύμβολου για την Κάτω Κηφισιά. Ο εκλιπών έφυγε πλήρης ημερών αφήνοντας πλούσια ιστορία και μια ανθούσα επιχείρηση εστίασης, την οποία έχουν γιγαντώσει τα παιδιά του, Γιώργος και Κωστής. Ο Τηλέμαχος εκτός από την ταβέρνα ασχολήθηκε με τα κοινά της Κηφισιάς, πολύ πριν την χούντα και επανήλθε με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μέχρι και το 2014. Πέρασε από πολλές θέσεις διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος νομικών προσώπων, όπως η Ανθοκομική, η διοργάνωση της Δημοτικής Αστυνομίας κα.

Ήταν ένα σεβαστό πρόσωπο με γνώμη και γνώση για τα κοινά της πόλης μας. Ο γιός του Κωστής ακολούθησε πιστά τα βήματά του και έχει εκλεγεί στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων. Ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης με τον οποίο είχε υπηρετήσει πολλά χρόνια και τον είχε δεξί του χέρι, ανήρτησε πριν λίγη ώρα λίγα λόγια για τον Τηλέμαχο:

«Έφυγε από κοντά μας σήμερα το απόγευμα έχοντας δίπλα του τα παιδιά του ο αγαπητός Κηφισιώτης επιχειρηματίας, επί δεκαετίες δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Κηφισιάς Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης.

Δημιούργησε και άφησε μια υγιή επιχείρηση, πρωτοπόρα στον κλάδο της εστίασης την οποία συνεχίζουν και αναπτύσσουν ο Γιώργος και ο Κώστας.

Οι κάτοικοι της Κηφισιάς έβρισκαν πάντοτε στον Τηλέμαχο την βοήθεια και την στήριξη, όποτε τη ζητούσαν για θέματα τοπικά αλλά και προσωπικά.

Υπηρέτησε το Δήμο της Κηφισιάς με αυταπάρνηση και άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη για όλους εμάς που ακολουθούμε στο δημοτικό συμβούλιο το παράδειγμα του, να προσφέρουμε στα κοινά. Στα βήματα του Τηλέμαχου συνεχίζει σήμερα ο γιος του, νυν δημοτικος σύμβουλος Κώστας Τσιλιγκίρης.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Τηλέμαχε»