Πλημμύρα κόσμου για ανάδειξη προέδρου

ekloges-syriza1

Απίστευτη η προσέλευση του κόσμου στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας, όπου γίνεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.syriza-kwsta1

Στον Δήμο της Κηφισιάς υπάρχει μόνο ένα εκλογικό κέντρο, αυτό στην Λουκή Ακρίτα, στην βίλα Κώστα και γίνεται το αδιαχώρητο.

Οι ψηφοφόροι έκαναν ουρές γιατί χρειαζόταν να γίνεται διασταύρωση στοιχειών όσων είχαν ψηφίσει  για την ανάδειξη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα με όσους προσερχόντουσαν  να ψηφίσουν έναν από τους πέντε υποψηφίους, την Εφη Αχτσιόγλου, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Νίκο Παπά, τον Στέφανο Τσουμάκα ή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.Οι κάλπες θα κλείσουν στις 8.00 μμ. οπότε όσοι θέλουν μπορούν να πάνε να ψηφίσουν, με την ταυτότητα τους και αν έχουν το δελτίο που ψήφισαν την άνοιξη αθα διευκολύνουν την κατάσταση.

Συναντήσαμε τον πρώην υπουργό Πάνο Σκουρλέτη με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ της Κηφισιάς Στάθη Γρίβα, οι οποίοι ήταν μεν ευχαριστημένοι από την μεγάλη προσέλευση,από την άλλη υπήρχε προβληματισμός για το τι θα προκύψει από την κάλπη.skourletis-grivas

Ένα παλιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μας είπε πως αυτή η αντίδραση του κόσμου, γιατί περί αντίδρασης πρόκειται αυτή η πολύ μεγάλη συμμετοχή έπρεπε να είχε γίνει πριν τις εκλογές.

Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων και της κατάστασης που θα ακολουθήσει  το πρόσωπο του προέδρου, ώστε να δούμε κατά πόσον μπορεί ν’ αλλάξει τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας.

kosmos-syriza1