Ραντεβού στην κάλπη κλείνει η “Κοινωνία Παρούσα”

papazoglou-panagiotounakos
Η Αγγελική Παπάζογλου με τον υποψήφιο Βαγγέλη Παναγιωτουνάκο, ο οποίος συντόνισε την συζήτηση

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε η δημοτική παράταξη «Κοινωνία Παρούσα» στο καφέ 24 στη Ν. Κηφισιά όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της παράταξης για την περιοχή της Ν. Κηφισιάς και των Αδαμών και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής οι οποίοι στη συνέχεια έλαβαν το λόγο.papazogloy-sygkentrvsi1

Η Αγγελική Παπάζογλου αναφέρθηκε εισαγωγικά στην ανάγκη συσπείρωσης των ψηφοφόρων της παράταξης τους οποίους κάλεσε να μεταφέρουν σε όλες τις γειτονιές και σε κάθε σπίτι του Δήμου μας το μήνυμα για προοδευτική αλλαγή στο Δήμο Κηφισιάς ώστε οι ανάγκες των πολιτών να προηγούνται και να ιεραρχούνται, να υπάρχει ένα συμμετοχικό μοντέλο διοίκησης, συστηματική παρακολούθηση και ανάλυση των έργων του τεχνικού προγράμματος, λογοδοσία και απολογισμός της δημοτικής αρχής των συλλογικών οργάνων.

sidiropoulos-papazoglou1
Ο φοιτητής Άρης Σιδηρόπουλος μίλησε για τους νέους και την ανασφάλεια των πολιτών. Καθισμένοι οι συγγραφείς Μάνος και Κώστια Κοντολέων.

Έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας και των υποδομών αλλά και της έγκαιρης προετοιμασίας του Δήμου και των υπηρεσιών του δίπλα και με τους πολίτες ώστε να υπάρχουν άμεσες λύσεις και προγραμματισμός ενεργειών που θα αλλάξουν την όψη των τριών πόλεων του Δήμου μας και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

gewrganta1
Η υποψήφια Κατερίνα Γεωργαντά, μια από τις πρώτες συνεργάτιδες της Κηφισιάς, μίλησε γιατί άλλο, για Πολιτισμό

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κούκουζας δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Ιωακειμίδη και ο γνωστός προοδευτικός καλλιτέχνης Μιθριδάτης.